AK Parti İlçe Başkanı Kurttan, Regaip Kandili mesajı

AK Parti İlçe Başkanı Kurttan, Regaip Kandili mesajı

AK Parti İlçe Başkanı Kurttan, Regaip Kandili mesajı
 AK  Parti Silifke  İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt , Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Kandillerin İslam âlemi için büyük önem arz ettiğini belirten  Kurt, Regaip Kandilini büyük bir manevi coşku içerisinde karşıladıklarını ve bu tip günlerde kalplerin yumuşayıp, insanların biraz daha mana âlemine yöneldiğini söyledi.

Kurt ,mesajında “Regaip Kandili, Recep, Şaban ve Ramazan aylarını da kapsayan mübarek üç ayların başlangıcıdır. Üç aylar olarak adlandırdığımız mübarek aylardan, Recep Ayı’nın ilk kandil gecesi olan Regaip Kandili de, bugünlerden birisidir. Cenab- ı Hakkın her mümine bu kandil gününün manevi ikliminden daha fazla yararlanmayı nasip etmesini dilediğini belirten Kurt, ‘’Bu vesileyle Silifkeli hemşerilerimin ve tüm İslam âleminin Regaip Kandilini tebrik ediyor, bu mübarek gecenin ülkemiz ve tüm insanlık âleminin mutluluk ve huzuruna vesile olmasını Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36