Ak Parti Silifke İlçe Başkanı Sanayi Esnafı Buluştu

Ak Parti Silifke İlçe Başkanı Sanayi Esnafı Buluştu

Ak Parti Silifke İlçe Başkanı Sanayi Esnafı Buluştu

AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin, Silifke Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Ahmet Turgut`un da katılımıyla Silifke Sanayi Sitesi’nde esnafla öğle yemeğinde buluştular.

 

Sanayi esnafı ve AK Parti Silifke Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı

Frenci Fazıl Persenti’ nin sanayi dükkanında verilen öğle yemeğine AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin, Sanayi Kooperatifi Başkanı Ahmet Turgut, AK Parti Silifke Gençlik kolları üyeleri, AK Parti Silifke Kadın Kolları üyeleri ve sanayi esnafları katıldı.

 

Fazıl Persenti’nin organize ettiği öğle yemeğinde Kuran-ı Kerim okundu ve dualar yapıldı.

 

Ardından AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin bir konuşma yaptı. Çetin konuşmasında; “Bugün burada şöyle görüyorum ki sanayi tek yumruk olmuş, Allah hepinizden razı olsun bizde kongremizi yapar yapmaz ilk işimiz sanayiden başlayalım dedik. Neden buradan başladık? Buranın bir önemi var. Burada yönetimimizde üç tane temsilcimiz var. Birisi başkan yardımcımız Fazıl Persenti, birisi Burhan Erden, birisi Aydın Yıldız, sanayiye bu kadar değer verdiğimiz için sizin temsilciniz onlar.

Hepiniz ilçe başkanısınız hepiniz benim ağabeyimsiniz, kardeşimsiniz sizden biriyim, sizin yanınızdaki evinizin dibindeki ve her zaman sabah akşam ulaşabileceğiniz üç tane temsilciniz var arkadaşlar. Ben sanayinin sorunu ne varsa, sizin sorununuz ne ise benim sorunum, sizin sıkıntınız ne ise benim sıkıntım. İşte başkanım burada ben her zaman sizin yanınızda size neler yapılması gerekiyorsa, kadın kolları, gençlik kolları olmak kaydıyla AK Parti teşkilatı sanayinin emrindedir.

Değerli dostlar sanayinin sıkıntılarını biliyoruz başta elektrik olmak kaydıyla elektrik olmazsa bir iş yapamazsınız. Gelen müşteriye de cevap veremeyiz. Sıkıntılarımızı biliyoruz en çok sıkıntılı trafolardan bir tanesi vardı onunla ilgili çalışmaları yaptık inşallah, önümüzdeki 2018 yılında buraların tekrar elektrik kesintilerini çözeceğiz. Şimdi başka sıkıntılarınız varsa işte Fazıl Başkan burada sıkıntılarınızı bize iletin, bizde gücümüzün yettiği kadar yetkilerimiz doğrultusunda yapmaya devam edelim. Silifke’ye çok yatırımlar yaptık, sayın Kalkınma Bakanımızın Mersin Milletvekili olması sebebiyle bizim için bir avantaj. Bakanımızın milletvekillerimizin sayesinde 100 milyonu aşkın yatırım yaptık.

Yapmaya da devam ediyoruz. Saymakla bitiremeyeceğimiz bir sürü yatırımımız var. yani fen lisemizi açtık, bilim sanat merkezimizi açtık. Buna benzer bir sürü yatırımlar, bunların hepsi Silifke’ye inşallah. Toki yapıyoruz, emeklilere cüzi miktarda ödemek kaydıyla TOKİ yapıyoruz. Taleplerimiz kaymakamlıktan alınıyor. Müracaat etmek isteyenler var ise müracaat etsinler. Hizmetlerimiz olmaya devam edecek burada bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Ahmet Turgut ise, Sanayi sitesinde halka iç içe olan ve böyle bir yemekte aralarında bulundukları için Başkan Çetin’e teşekkür ederken yemeği ikram eden Persentili’ye iyi dileklerinde bulundu.

 

Esnaflarla birlikte yenilen öğle yemeğinin ardından istek ve talepleri de dinleyen  Başkan Çetin, hem güncel konular hem de sanayideki çalışmalar ile ilgili esnaflarla sohbet etti.

 





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79