AK Parti’den belediyeye ziyaret

AK Parti’den belediyeye ziyaret

AK Parti’den belediyeye ziyaret
 Adalet ve Kalkınma Partisi Silifke İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’u makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde yapılan olağan genel kurulda yeniden AK Parti İlçe Başkanlığına seçilen Avukat Mehmet Emin Kurt, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret ettiği Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’la birlikte bir süre görüşmeler yaparak yönetim kurulu üyelerini tanıttı. Ziyarette konuşan AK Parti Silifke İlçe Başkanı Kurt yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin öngörüleriyle oluşturulan Cumhur İttifakı bir seçim ittifakından ziyade milli birlik ve beraberliğimizin teminatı ve güvencesi olan bir ittifaktır. Burada iki devlet büyüğümüzün aldığı karar doğrultusunda hareket ederek Silifke’mizde de cumhur ittifakımızın başarıya ulaşması için ne gerekiyorsa yapacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek Silifke’mize ve halkımıza hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Hedefimiz cumhur ittifakımızın başarılı bir şekilde devam etmesidir” dedi. AK Parti İlçe Başkanı Kurt daha sonra yeni yönetim kurulu üyelerini Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’la tanıştırdı.

Kendisini ziyarete gelen AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Başkan ve Kurt ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileğinde bulunarak, çalışmalarında başarılar dilediğini söyledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36