AK Partili Başkan Davullarla karşılandı

AK Partili Başkan Davullarla karşılandı

AK Partili Başkan Davullarla karşılandı

Mersin’in Silifke ilçesinde AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin,  Say Mahallesi  sakinlerinde davullu zurnalı karşılandı.

 

Mahalle toplantılarına start vererek, AK Parti’nin Silifke için yaptıklarını ve yapacakları hakkında mahalle halkını bilgilendiren Başkan Çetin ve ekibi yoğun sevgiyle karşılandı.

 

Silifke AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çetin ve yönetim kurulu üyeleri, Say mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Mahalle toplantısında konuşan AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin ,"Biz, sizlere hizmet için varız. Bugüne kadar imkanlarımız dahilinde sizlere hizmet etmeye çalıştık. İnanıyorum ki, merkezi hükümetlerin icraatlarını hepiniz, bizden daha iyi biliyorsunuz.2019 yılında yapılacak seçimlerle de Silifke sizlerin sayesinde ve bizlerin de çalışmalarıyla AK Belediyecilik ile tanışacak ve hizmete doyacak. Ben ve ekibim her zaman mahalle sakinlerimizin emrindeyiz. Sorunlarınızın çözümü için her türlü mücadeleyi vereceğimizden kuşkunuz olmasın.” dedi.

 

Başkan Çetin ayrıca, Silifke için gerçekleştirilen yatırımlardan bahsederek, Silifke’nin kronikleşen işsizlik sorununu  büyük ölçüde çözüleceğini belirtti.

Başkan Çetin ayrıca, yapılacak Gençlik Merkezleri ile gençlerin sporla birlikte kötü alışkanlıklardan uzak duracağını söyledi.

Toplantı Başkan Çetinin, mahalle sakinlerinin taleplerini dinlemesiyle devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36