Alibeyli Sokakları Parkeyle Donatılıyor

Alibeyli Sokakları Parkeyle Donatılıyor

Alibeyli Sokakları Parkeyle Donatılıyor

Uzunca süredir hizmet çemberine aldığı büyükşehir yasasıyla mahalleye dönüşen köylerde etkili bir çalışma performansı sergileyen Erdemli Belediyesi Çamlı Mahallesi’nin yollarını parke ile donatıyor. Erdemli’nin büyükşehir yasası sonrasında 71’e yükselen mahalle sayısına dikkat çeken Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bu artışa rağmen son derece büyük işler başardıklarının altını çizerek, Erdemli’nin her mahallesinde belediye ekiplerinin vatandaşın rahatı için çalışmalar sergilediğini söyledi.

Erdemli Belediyesinin parke yol hizmeti dendiğinde en önlerde geldiğine vurgu yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli’nin tarihinde almadığı parke hizmetini kendi dönemlerinde gördüğünü ifade etti. Tüm hizmetlerde öz sermaye kullanmaya son derece önem verdiklerini ifade eden Başkan Tollu, belediye olarak hizmette sınır tanımadıklarını ancak tasarruftan da taviz vermediklerini dile getirdi. En uzak yerleşim bölgeleri dâhil tüm mahallelere parke döşemeyi sürdürdüklerini ifade eden Başkan Tollu, bu kapsamda belediye ekiplerinin Alibeyli Mahallesi’nin tüm sokaklarında parke çalışmasına devam ettiğini belirtti.

ERDEMLİ, TARİHİN EN BÜYÜK PARKE YOL ATAĞINA ŞAHİTLİK EDİYOR

Belediye olarak parke yol çalışmalarına çok büyük önem verdiklerini ve bu konuda çok iddialı hizmetlere imza attıklarını söyleyen Başkan Tollu, ‘merkez ve kırsalda sürdürülen hizmetler ilçenin ufkunu açıyor’ diyerek, Erdemli tarihinin en büyük parke yol atağının kendi hizmet dönemlerinde yapıldığını ifade etti. Erdemli’nin birçok yerini uzak yakın demeden parke yol ve kaldırımlarla süslediklerinin altını çizen Tollu, parke yolun daha çağdaş ve sağlam olduğunun altını çizdi.

KÖYLER, TARİHLERİNDE GÖRMEDİĞİ HİZMETLERİ ALIYOR

‘Mahalleye dönüşen köylerle birlikte mahallelerimiz yapılan yol ve kaldırım çalışmalarıyla çağdaş bir görünüme kavuşuyor’ diyen Tollu açıklamasını şöyle sürdürdü; “Göreve başladığımızdan bu yana, üretimini ve döşeme işini kendi bünyemizde yaptığımız ve daha az maliyet sağladığımız parke yol işinde çok iddialı bir konumda bulunuyoruz. Yetişemediğimiz noktalarda hizmet satın alımı da yapıyoruz. Yapılan parke çalışmaları neticesinde Erdemli yolları ve kaldırımlarıyla çağdaş bir şehir görünümüne kavuşmaktadır. Yaptıklarımızla yetinmiyoruz her geçen zamanda üzerine koyarak bu yöndeki çalışmalarımız devam ediyor. Bu bağlamda önceliğimiz bugüne kadar parke yol ve kaldırımla tanışmayan köy ve beldelerimizdir. Buralara tarihlerinin en büyük hizmetlerini götürüyoruz. Allah’ın izniyle daha da iyisini yapıp, insanlarımızı mutlu etmeyi sürdüreceğiz.”

ALBEĞLİ TARİHİNDE BİR İLKİ YAŞIYOR!

Erdemli Belediyesi’nin mahallelerine yaptıkları hizmetlerden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, belediyenin Alibeyli sokaklarını nakış nakış işleyerek parke ile donattığına işaret etti. Alibeyli’nin tarihinde görmediği hizmetleri aldığını anlatan vatandaşlar, ‘’şimdiye kadarki yerel yönetimler içerisinde en çalışkanı olan Belediye Başkanımız Sayın MükerremTollu’ya mahallemize olan hizmetlerinden dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz’’ dediler.

30 AYRI NOKTADA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Yapılan açıklamada; belediye ekiplerinin 30 ayrı noktada başlattığı hizmet atağıyla birlikte Erdemli’nin birçok mahallesinde, kırsal alanlarda yol ve parke çalışmalarının Alibeyli Mahallesi’nin yanı sıra Çamlı, Tömük, Dağlı Mahalleleri’nde devam ettiğini belirtilirken, birçok mahallenin ilk defa parke yol ile tanıştığının da altı çizildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79