Altunok,” Cüceloğlu’nu kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz”

Altunok,” Cüceloğlu’nu kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz”

Altunok,” Cüceloğlu’nu kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz”
   Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, İstanbul’da yaşadığı evinde hayatını kaybeden Silifke’li Ünlü psikolog ve yazar Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsü içerisinde olduğunu açıkladı.

Silifke Belediye Başkanvekili Altunok yaptığı açıklamada, “İlçemize bağlı Mukaddem mahallesinde 1938 yılında dünyaya gelen HemşehrimizDoğan Cüceloğlu, yazdığı kitaplar, verdiği konferanslar,  seminerler ve televizyon programları ile eğitim dünyasına  ışık tutmuştur. Yaşamı süresince ve düzenlediği her konferans ve söyleşilerde Silifke’li olduğunu ön planda tutan değerli büyüğümüz Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Ülkemizin değerli ilim ve düşünce insanlarından biri olan hemşehrimiz Doğan Cüceloğlu’na Cenabı Allah’tan rahmet, ailesi, sevenleri, eğitim camiası ve tüm Silifkeli hemşehrilerimize baş sağlığı diliyorum” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36