Altunok, “Eğitimcilerimizin hakkı ödenmez”

Altunok, “Eğitimcilerimizin hakkı ödenmez”

Altunok, “Eğitimcilerimizin hakkı ödenmez”
 Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, eğitim camiasının değerli büyüğü emekli öğretmen merhum Mehmet Çolak’ın isminin Sayağzı mahallesinde yaşatılacağını söyledi.

Belediye olarak mahalle halkı ve muhtarlardan gelen istek ve talepler doğrultusunda hizmetler gerçekleştirmeye devam ettiklerini açıklayan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Sayağzı mahallesinde de yapımını tamamladıkları parkı halkın hizmetine sunduklarını bildirdi. Başkanvekili Altunok yaptığı açıklamada, “Mahalle muhtarımız ve vatandaşlarımız tarafından Sayağzı mahallemize park yapılması isteğini biz de belediye olarak uygun bulduk.  Mahallede mevcut Şehit Kamuran Kaya parkında yenileme ve düzenleme çalışmalarının yanı sıra yeni bir parkı daha yaparak halkımızın hizmetine sunduk. Temmuz ayı olağan meclis toplantımızda MHP gurubu tarafından verilen önerge ile bu parka merhum emekli öğretmen Mehmet Çolak hocamızın isminin verilmesi de oy birliği ile karara bağlanmıştı. İlçemizde eğitim ve öğretim alanında yaptığı başarılı çalışmalar ve iyiliksever kişiliği ile yakından tanıdığımız merhum Mehmet Çolak hocamızın isminin uzun yıllar ikamet ettiği Sayağzı mahallesinde bu parkta yaşatmaya karar verdik. Yaptıkları güzel çalışmalarla toplumumuza iz bırakan isimler hiçbir zaman silinmeyecektir. Eğitimcilerimizin hakkı ödenmez” diyerek parkın tüm Sayağzı mahallesi halkına hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Atalay, “Başkanvekili Altunok ve ekibini kutluyorum”

Mersin Türk Eğitim Sen 1No'lu Şube Başkan Yardımcısı ve Türkiye Kamu Sen Silifke İlçe Temsilcisiİbrahim Atalay’da yaptığı yazılı bir açıklamayla, merhum emekli öğretmen Mehmet Çolak’ın isminin Sayağzı mahallesinde parka verilmesi kararının eğitim camiasında memnunluk yarattığını açıkladı. Sendika Başkanı Atalay, “Eğitim camiamızın kıymetli büyüğü, emektarı, sendikamızın kurucu üyesi merhum Mehmet Çolak öğretmenimiz yaşamı boyunca ihtiyaç sahibi öğrencilere şevkat eli uzatarak nice yiğit şuurlu vatanseverlerin  yetişmesine fırsat sağlamıştır. Değişik meslek gruplarından bireylerin yetişmesine olanak sağlayan Mehmet Çolak hocamız,  eğitim alanında sunduğu sayısız hizmetlerle dehemşehrilerimizin ve biz eğitim camiasının gönlünde taht kurmuştur. Mehmet Çolak hocamız halkımızın sevgisini derinlerde kazanmış övünç kaynağımız ve örnek olmuş öğretmenlerimizdendi.Mekanı cennet olsun. Bu erdemli öğretmenimizin ikamet ettiği, mahallesinde park yapıp, ismini vererek, isminin yaşatılmasını sağlayan vefalı insan Silifke Belediye Başkanvekilimiz Sadık Altunok’a, belediye ekiplerimize ve meclis üyelerimize teşekkür ediyoruz” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36