Altunok esnafları uyardı

Altunok esnafları uyardı

Altunok esnafları uyardı
   Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, ilçede faaliyet gösteren esnafları kaldırım işgali, hijyen kuralları ve fiyat etiketi kurallarına uymaya davet ederken vatandaşların da korona virüse karşı daha  tedbirli olmalarını istedi.

Kent merkezi ve mahallelerde faaliyet gösteren esnafları denetleyen Silifke Belediyesi zabıta ekiplerinin hem kaldırım işgaline hem de korona virüs salgınına karşı uyarlarda bulunduğu öğrenildi. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “Zabıta ekiplerimiz kent merkezi, mahallelerde ve semt pazarlarında faaliyet gösteren esnaflarımıza yönelik denetimlerini sürdürmektedir.Zabıtamız işyerlerinin ruhsat kontrolleri, kaldırım işgali, satışa sunulan ürünlerin fiyat etiketleri ve hijyen koşullarına yönelik denetimlerine devam etmektedir. Bu denetimlerle birlikte korona virüs salgınına karşı hem esnaflarımızı hem de vatandaşlarımızı tedbirli olmaya davet ediyoruz. Denetimlerde ayrıca esnaf ve vatandaşlarımıza sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen koşullarına uyulması konularında da uyarılarda bulunuyoruz. Zabıta ekiplerimiz bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da yapacağı denetimlerde kaldırım işgali yapan, ürünlerin üzerinde fiyat etiketi bulundurmayan, hijyen koşullarına uymayan ve işyeri açma ve çalıştırma ruhsatı olmayan esnaflara yasal işlem uygulayacaktır” diyerek vatandaşların da sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen kurallarını ihmal etmemelerini istedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36