Altunok, “Hizmetlerimiz Sürecek”

Altunok, “Hizmetlerimiz Sürecek”

Altunok, “Hizmetlerimiz Sürecek”
   Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, “Projelerimizi halkımızın ihtiyaç ve taleplerine göre gerçekleştiriyoruz. Bizim tek derdimiz halkımıza hizmet etmektir” dedi.

Silifke halkının her hizmetin en iyisine layık olduğunu dile getiren Başkanvekili Altunok, ilçe halkını hak ettiği yeni hizmetlerle buluşturmak adına tüm güçleriyle çalıştıklarını ifade etti. Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı değerlendirmede, “Göreve geldiğimiz günden bu yana halkımız ve kentimiz için yeni projeler üreterek bu hizmetleri halkımızla buluşturmaya devam ediyoruz. Kır düğün salonu, otizmli çocuklar yaşam merkezi, Cemevi yapımı, sosyal konut projesi, eski belediye binası restorasyonu,göksu ırmağı üzerine asma köprü projesi, bilim merkezi ve kütüphane projesi, yeşil alan ve parkların yapımı, sosyal, kültürel ve eğitim alanlarında yeni projelerin uygulanması, yeni hizmet araçlarının satın alınması,  belediye kaynaklarının doğru kullanılması ve bu kaynakların hizmete dönüştürülmesi gibi önemli konularda hassas bir çalışma yürütüyoruz. Bu projelerimizi gerçekleştirirken halkımızın ve mahalle muhtarlarımızın talepleri her zaman göz önünde bulundurduk. Yani çalışmalarımızı ve projelerimizi bu istek ve talepler doğrultusunda uygulamaya koyduk. İlçe merkezi ve mahallelerimizin en büyük sorunlarından birisi de mevcut yolların bakımı ve onarımının yanı sıra imar yollarının açılması isteği ile ilgili. Belediye olarak 88 mahallemizde halkımızın ihtiyacı olan yol çalışmaları ile ilgili asfaltlama, bakım, onarım ve yeni yolların açılmasına yönelik çalışmalarımızı artırarak devam ettiriyoruz. Amacımız halkımızın hayat standardını yükseltmektir. Bizler ekip olarak halkımızın hayat standardını yükseltmek ve halkımızı hak ettiği hizmetlerle buluşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu amaç doğrultusunda ilçemizin çehresini değiştirecek önemli projelerimizi de hayata geçirmekten büyük gurur duyuyoruz. Ekip arkadaşlarımla birlikte yaptığımız işin vebalini bilerek gece gündüz demeden çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz. Yaptığımız bu hizmetlerin temelinde vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek yatmaktadır.  Bizim en büyük gücümüz, birliğimiz, beraberliğimiz ve Silifkeli hemşehrilerimizden aldığımız hayır dualardır. Halkımıza bize verdikleri destekler için gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79