Altunok, “Önceliğimiz halka hizmet

Altunok, “Önceliğimiz halka hizmet

Altunok, “Önceliğimiz halka hizmet
 

“Tek amacımız Silifke ve Silifkeliler için hizmet üretmektir” diyen Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Atik mahallesi Göksu ırmağı kenarında yapımı devam eden 24 saat Göksu projesi ile ilgili çalışmaları yerinde inceledi.

“Silifke’mizi en güzel, en sağlıklı,  en yaşanabilir hale getirmek ve kentimizi gelecek nesillere güzel bir şehir bırakmak için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” diyen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok Atik mahallesi Göksu ırmağı kenarında yapımı devam eden 24 saat Göksu projesi ile ilgili çalışmaları yerinde inceledi. Başkanvekili Altunok burada yaptığı açıklamada, “Kentimiz Silifke’ye değer katacak yeni projeler üzerinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yaptığımız projelerde öncelikli hedefimiz vatandaşlarımızın mutlu olacağı hizmetleri hayata geçirmektir. Atik mahallesi Şehit Yusuf Demir Parkı ve devamında yapımına başladığımız 24 saat Göksu projemiz tüm hızıyla sürmektedir. Feyyaz Bilgen Köprüsü ile Karayolları köprüsü arasında kalan bölge olan Göksu ırmağı kenarında  öncelikliolarak emekli vatandaşlarımız için hizmete açacağımız emekli kıraathanesi, modern aydınlatma sistemleri, oyun alanları, kafeteryalar, yürüme yolları, yeşil alanların oluşturulması,ışık tüneli, masa tenisi, oturma bankları ve gençlerimizin isteği üzerine kaykay pisti yapımı ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. Çalışmaların ardından halkımızın ve gençlerimizin güvenliğini ön planda tutacağımız kamera sistemleri, gezici ve sabit güvenlik kuvvetlerince bu alanı 24 saat koruma altına alacağız. Müteahhit firma aracılığı ile yapımına devam edilen bu projemiz önümüzdeki aylarda tamamlanacaktır. Halkımızı ve kentimizi yeni ve modern projelerle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36