Altunok, vatandaşlarla iftar açtı

Altunok, vatandaşlarla iftar açtı

Altunok, vatandaşlarla iftar açtı

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, ramazan ayı nedeniyle belediye tarafından Anıt meydanı Göksu parkı içerisinde kurulan iftar sofrasında orucunu vatandaşlarla birlikte açtı.

İftar öncesi masaları gezerek vatandaşlarla sohbet eden Başkan Altunok, ezanın okunmasıyla birlikte mahalle sakinleri ve misafirlerle birlikte orucunu açtı. Belediye olarak kurdukları  iftar sofrasında vatandaşlarla bir araya gelen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “İçerisinde bulunduğumuz mübarek ramazan ayı birlik ve beraberlik ayı, Ramazan ayı mağfiret ve bereket ayı. Bu bereketi vatandaşlarımız ile sık sık bir araya gelerek paylaşıyoruz. Ramazanı Şerif bizim dini vecibemizin çok ötesinde halkımızla sosyal ve kültürel alanda bir araya geldiğimiz duygu ve düşüncelerimizi paylaştığımız kırgınlıkları ortadan kaldırdığımız iyi hasletlerimizi çok yüksek seviyeye çıkarttığımız mübarek bir ayımız. Hemşehrilerimizle buluşmaya, onlarla sık sık bir araya gelmeyi sürdüreceğiz. Bu vesile ile bir kez daha tüm vatandaşlarımızın Ramazan ayını, mübarek kadir gecelerini ve yaklaşan ramazan bayramlarını kutluyorum. Kurduğumuz iftar sofrasında bizleri yalnız bırakmayan hemşehrilerimize ve misafirlerimize katılımları için teşekkür ediyorum” dedi.

Silifke Belediyesi tarafından düzenlenen iftar sofrasına İlçe Kaymakamı Abdullah Aslaner, Belediye Başkanı Sadık Altunok, Jandarma Komutanı Binbaşı Bülent Keskinsoy, Emniyet Müdürü İsmail Petek, AK parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt, MHP İlçe Başkanı Levent Nogay, Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Gürbüz, Taşucu Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Dölek, 28. Dönem MHP Mersin Milletvekili Adayları  Av. Kürşat Türker Ercan, Kıvanç Derya, Zeynel Korkmaz, AK parti Mersin Milletvekili adayı Dr. Fatih Dölek, mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri, davetliler ve vatandaşlar katıldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79