Arçelik Mutlu Ticaret, Mersin 1. si

Arçelik Mutlu Ticaret, Mersin 1. si

Arçelik Mutlu Ticaret, Mersin 1. si

 Arçelik’in Silifke’deki ana Bayiliği görevini 2000 yılından bu yana başarı ile yürüten Mutlu Ticaret Mersin bölgesinde il birincilisi oldu.

 2017 yılında Arçelik Pazarlama AŞ’ de Türkiye geneli ciro sıralamasında 1500 bayii arasında 14. cü, Mersin bölgesinde ise 1. oldu.

Arçelik Silifke Mağazasında düzenlenen törenle Firma Sahibi Ferit Kalın’a 1. lik beratı Arçelik Adana Şube Müdürü Murat Bana adına, Bölge Müdürü Ersan Demirkıran ve Satış sorumlusu Serhat Yağan tarafından verildi.

Kesilen pasta ile birincilik ödülü kutlanırken, Bölge Müdür vekili Ersan Demirkıran, “2017 yılında Arçelik Pazarlama AŞ’ de Türkiye geneli ciro sıralamasında 1500 bayii arasında 14. cü, Mersin bölgesinde ise 1. olmuştur. Bu vesile ile bölgede 1. olan bayii sahibimiz Ferit Kalın ve ekibini tebrik ediyorum” dedi.

Ferit Kalın ise gazetecilere yaptığı açıklamada, “ Babam Nuh Mustafa Kalı’nın kurduğu, çeşitli markaların halı mobilya ve beyaz eşya satışı yapan şirketimiz 2000 senesinden itibaren Arçelik markasının yetkili satıcısı olmuştur. Bu tarihten itibaren kâr gözetmeden kaliteli ürünü hesaplı fiyatla buluşturan şirketimiz 2011 yılından itibaren Türkiye genelinde Merkezi klima satışına da başlamıştır. 2017 yılında Arçelik Pazarlama AŞ’ de Türkiye geneli ciro sıralamasında 1500 bayii içerisinde 14. Mersin ilinde 1.’lik ödülüne layık görüldük. Bu ödülü almamıza vesile olan Silifke halkına ve bölge halkımıza desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca her zaman güler yüzlü ve kaliteli hizmet anlayışını ile müşterilerimize hizmet veren ekip arkadaşlarıma sonsuz minnet ve teşekkürlerimi sunuyorum” dedi..

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36