Aslaner ve Altunok Muhtarlarla Buluştu

Aslaner ve Altunok Muhtarlarla Buluştu

Aslaner ve Altunok Muhtarlarla Buluştu

Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner ve Belediye Başkanı Sadık Altunok, mahalle muhtarları ile istişare toplantısı düzenledi.

Mili Eğitim Müdürlüğü ek hizmet binasında düzenlenen toplantıda birlik ve beraberlik içerisinde yürütülen başarılı çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner Belediye Başkanı Sadık Altunok, mahalle muhtarları, daire müdürleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine teşekkür ettiğini açıkladı. 

Toplantıda konuşan Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Temur, mahallelerde yürütülen hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Vatandaşlarımız tarafından biz muhtarlara iletilen sorun ve istekleri biz de kaymakamlığımızla, belediyemizle ve ilgili kurum müdürlerimizle paylaşıyoruz. Çözümü noktasında da ortaklaşa çalışmalar yaparak halkımızı ve mahallelerimizi ihtiyaç duydukları hizmetlerle buluşturuyoruz. Bu istek ve taleplerimizin yerine getirilmesinde özverili çalışmalar sergileyen İlçe Kaymakamımız Abdullah Aslaner, Belediye Başkanımız Sadık Altunok ve diğer kurum müdürlerimize  teşekkür ediyorum” diyerek memnuniyetini dile getirdi. 

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’ta konuşmasında, “İlçemizin gelişmesi, güzelleşmesi ve değişimi  noktasında görev yapan tüm idarecilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve muhtarlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalar yapıyoruz. Halkımız ve ilçemizin menfaatine yönelik bir çok hizmet ve projemizi 2022 yılında hayata geçirmenin sevinci içerisindeyiz. Başarılı bir çalışma dönemi geçirdik. İlçe Kaymakamlığımızla, kurum ve kuruluşlarımızla, muhtarlarımızla, dernek ve odalarımızla uyumlu bir çalışma yürüterek halkımızın ve şehrimizin ihtiyaç duyduğu hizmet ve projeleri gerçekleştirdik. Çalışmalarımızda bizlere her zaman güç ve destek veren İlçe Kaymakamımız Abdullah Aslaner başta olmak üzere, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımıza, muhtarlarımıza, dernek ve oda temsilcilerimize teşekkür ediyorum” diyerek konuşmasını sürdürdü. 

Muhtarlarla sık sık bir araya gelen Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner toplantıda yaptığı konuşmada, “Halkımızın sorunlarını bilen ve çözümü noktasında sürekli bizlerle istişarelerde bulunan siz değerli muhtarlarımız bizim gören gözümüz duyan kulağımızsınız. İlçemize bağlı 88 mahalle muhtarımızla sık sık bir araya gelerek sizlerden gelen sorun ve istekleri dinliyor, bu isteklerinizi de kısa sürede çözüme kavuşturuyoruz. Silifke Belediyemiz başta olmak üzere diğer kurum ve kuruluşlarımızla birlikte sürdürdüğümüz çalışmalarımıza yeni yılda da aynı kararlılık ve duyarlılıkla devam edeceğiz. Çok başarılı bir çalışma takvimi geçirdik. 2022 yılında halkımız ve siz muhtarlarımızdan gelen istek ve talepleri de çözüme kavuşturarak  vatandaşlarımızın rahat, huzur ve güven içinde yaşamalarına katkı sağlamış olduk. Siz muhtarlarımız vatandaşların ve mahallelerinizin sorunlarını bizlere ve yerel yöneticilerimize aktarmakla görevlisiniz. Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemiz Silifke’ye ve halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. 2022 yılında ilçe genelinde yürütülen başarılı çalışmalardan dolayı tüm kurum amirlerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza, muhtarlarımıza, Silifke Belediye Başkanımız Sadık Altunok ve ekibine teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Toplantıya katılan mahalle muhtarları, 2023 yılında mahallelerde yapılması planlanan projeler ve çalışmalar hakkında da İlçe Kaymakamı Abdullah Aslaner ve Belediye Başkanı Sadık Altunok’la görüşmeler yaparak istişarelerde bulundular. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79