Atakent Mahallesinin Eksiklikleri Tamamlanacak

Atakent Mahallesinin Eksiklikleri Tamamlanacak

Atakent Mahallesinin Eksiklikleri Tamamlanacak

Geçtiğimiz yıllarda Atakent sahilinde gerçekleştirdiği temizlik ve yıkım çalışmalarıyla yörede ki esnaf ve vatandaşların takdirini toplayan Silifke Belediyesi, mahallenin eksikliklerini bir bir gidermeye devam ediyor.

Atakent Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, mahallede devam eden çalışmalar hakkında bilgi vererek, 2018 yılı içerisinde Atakent’in eksikliklerinin tamamının giderileceğini belirtti. Başkan Turgut, iskele, yeşil alan, çocuk oyun alanları ve park gibi hizmetlerin ise 2018 yılı içerisinde tamamlanacağını ifade etti.

‘BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ’

Belediye Başkanı Mustafa Turgut, “İlçemizin durumunu, belediyemizin yaptıklarını ve yapacaklarını vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Her yaştan vatandaşımızın taleplerini değerlendiriyor ve sorunlarını yerinde dinliyoruz. Aynı zamanda bu sorunların çözümünü karşılıklı fikir alış verişiyle yapıyoruz.

Silifke o kadar hızlı değişiyor ki buna hep birlikte şahit oluyoruz. Esnafımız, işverenimiz, yatırımcımız artık ilçemizi tercih ediyor. Yaptığımız hizmetleri vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve yaşanabilir bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan ilçemize hep birlikte katkı sunuyoruz. Atakent sahiliyle, deniziyle, doğa harikası güzellikleriyle önemli ve kendini ispatlamış bir mahallemiz. Özellikle yaz mevsiminde kentimizin ayrı bir değer ve önem arz ettiği mahalledir. İnşallah Silifke Belediyesi olarak yarım kalan hizmetlerimizi bu yıl içerisinde tamamlayacağız. Mahallemize yeni yeni projeler ve hizmetler kazandırmanın gayreti içerisindeyiz ’dedi.

“BAŞKANIMIZIN BİZLERİ ZİYARET ETMESİNDEN MEMNUNUZ”

Atakent sahilinde yasa dışı baraka, kulübe ve büfeler açarak, sahili adeta kuşatan ve buralardan haksız kazanç elde eden işletmelerin, mahkeme kararıyla yıkılarak temizlenmesinden dolayı Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a bir kez daha teşekkür eden mahalle sakinleri, ‘Başkanımız bizimle hem toplantı gerçekleştiriyor hem de bizi ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Hizmetlerinden çok memnunuz. Silifke Belediyesi olarak sorumluluk alanında olan bütün eksiklikleri bir bir çözüme kavuşturuyor. Fakat park ve yeşil alan konusunda eksikliklerimiz var. Bu konuda ihtiyaçların giderilmesini ve daha fazla sosyal yaşam alanları yapılmasını istedik. Kendisi de bu yıl içerisinde tamamlanacağını belirtti. Çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36