Atayurt Koop Seferine Başladı

Atayurt Koop ilk seferine dualar ve Kurban keserek başladı

Atayurt Koop Seferine Başladı

Silifke Otogarı’nda düzenlenen  ilk sefere  dolmuş şoförleri ile Atayurt Koop Başkanı Mehmet Demirtaş katıldı.

 

"15 Yıllık Mücadelemizi Kazanmanın Mutluluğunu Yaşıyoruz."

Demirtaş, yıllar süren güzergah mücadelesi sonucu ilk seferlerini gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek şunları söyledi,’’2003 yılında  kooperatifimizi kurduk. Yıllardır mahkemelerde güzergahlarımızda çalışabilmemiz için mücadele verdik. Atayurt Belediye meclis kararınının olmasına rağmen defalarca idari mahkemesi kararı olmasına rağmen,bugüne kadar çalışmamız engellendi. Büyükşehir yasası sonucu mahkeme Büyükşehir’de devam etti ve sonunda mahkemeyi kazandık. Mutluyuz. İstediğimiz Silifkelilere yakışır bir hizmet vermek. Bugün de üç aracımız ile ilk seferimize başladık. Kurbanımızı kesitk, dualar ettik. Allah kazasız, belasız yolculuk yapmayı nasip etsin. Silifkemize hayırlı uğurlu olsun.’’ dedi.

Başkan Demirtaş ayrıca güzergahların ; Gaziçiftliği, Bakanlıklar Caddesi, Yenibahçe, Karadedeli, Atayurt mahallesi içinden, Silifke Keklik, Dörtyol ve son durak Silifke Otogarı olmak üzere belirlendiğini kaydederek, dolmuşların 15 dakikada bir bu güzergahlardan yolcu alacağını belirtti.

Tarifeler hakkında da bilgi aktaran Demirtaş, İlk bir hafta ücretsiz yolcu taşımacılığı yapacaklarını da söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36