Bahçeli’yi Görmek isteyen engellilere transfer hizmeti

Bahçeli’yi Görmek İsteyen Kaya Çifti Engelleri Büyükşehirle Aştı

Bahçeli’yi Görmek isteyen engellilere transfer hizmeti

Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 1923 projenin toplu açılış ve temel atma töreni için Mersin’e gelen Devlet Bahçeli’yi görmek isteyen ancak kendi imkânları ile alana gelemeyen Mehmet Kaya ve engelli eşi Yıldız Kaya’nın çağrısına Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz kayıtsız kalmadı.

1923 Projenin Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni’nde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi görmek isteyen Mehmet Kaya ve engelli eşi Yıldız Kaya engelli bireylere özel transfer aracı ile Cumhuriyet Meydanı’na getirildi.

Devlet Bahçeli’yi görmek isteyen ancak eşi engelli olduğu için kendi imkânları ile Cumhuriyet Meydanı’na gelmekte zorlanan Mehmet Kaya sosyal medyadan Büyükşehir Belediyesi’ne ulaştı. Törene katılmak istediklerini ancak eşi engelli olduğu için alana gelmekte zorlanacaklarını bildiren Mehmet Kaya’nın çağrısı yanıtsız kalmadı. Tören öncesi Güneş Mahallesi’nde ki evlerinden transfer aracı ile alınan çift Cumhuriyet Meydanı’na getirildi.

Ellerinde Türk bayrakları ile alana gelen çift kendisine bu imkânı tanıdığı için Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a teşekkür etti.

“Bundan önceki belediyelerin hizmetle alakaları yoktu”

Büyükşehir Belediyesi’ne istekleri her an ulaşabildiklerini söyleyen Mehmet Kaya, “Ne zaman ihtiyacımız olsa Büyükşehir Belediyesi’ne ulaşıyoruz. İşimiz olduğu zaman ekipler geliyor, yardımcı oluyor. Bir gün önce haber veriyoruz gelip evimizden alıyorlar ve gideceğimiz yere bırakıyorlar. Bugün de törene gelmeyi çok istiyorduk. Büyükşehir Belediyesi’ne ulaştık, geldiler aldılar.  Allah razı olsun hepsinden. Hizmetlerinden çok memnunuz. Bundan önceki belediyeleri de biliyoruz. Hizmetle hiç alakaları yoktu. Hem Mersin’e hem de vatandaşa olan hizmetleri için Burhanettin Başkanımıza çok teşekkür ederiz” dedi.

Transfer aracı ile tören alanına gelen Yıldız Kaya Büyükşehir Belediyesi’nin tüm hizmetlerinden memnun olduğunu ve başı sıkıştığı zaman imdadına yetiştiğini belirterek, “Büyükşehir Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun. Hastaneye gitmemiz gerekiyor arıyoruz geliyorlar. Her sorunumuzda yardımcı oluyorlar. Zaten Burhanettin Başkanımızın hizmetlerini bildiğimiz ve destek olmak istediğimiz için törene geldik. Kendisinin hizmetlerinden de çalışanlarından da çok memnunuz. Bize çok yardımcı oluyorlar. Allah hepsinden razı olsun” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36