Başdanışman Talay’dan Başkan Turgut’a ziyaret

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve Kültür Eski Bakanlarından İstemihan Talay, Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’u ziyaret etti.

Başdanışman Talay’dan Başkan Turgut’a ziyaret

Silifke’nin sorunlarına çözüm üretme noktasında gayretli bir çalışma gösteren Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut ve ekibini tebrik ettiğini belirten İstemihan Talay, “Başkanımızın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Mersin’in en büyük ilçesi olması yanında 88 mahallesine başarılı hizmetler götürüyor. Yıllardır Silifke halkının ihtiyacı olan ve arzu ettiği hizmetleri bir bir gerçekleştiriyor. Bu hizmetlerinizi ve projelerinizi hayata geçirmeniz bizleri oldukça memnun ve mutlu ediyor. Hizmetlerinizin devamını diliyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

BAŞKAN TURGUT, ‘ZİYARETLERİNİZ BİZLERİ ONURLANDIRDI’

Nezaket ziyaretinden dolayı Başdanışman İstemihan Talay’a teşekkür eden Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Halkımızın inancını ve güvenini boşa çıkarmıyoruz. İlçemizin gelişmesinde ve istikrarında, halkımızın desteği oldukça yüksek...  Dört yıl içerisinde ilçemizin birçok eksikliklerini çözüme kavuşturduk ve kavuşturmaya da devam ediyoruz. Hayata geçirmeye uğraş gösterdiğimiz birçok projemizde şu an yapım aşamasında. Yıllardır ihtiyaç duyulan hizmetleri bir bir kazandırmaya ve halkımızı sanat, spor, kültür, eğitim, çevre, doğa ve sosyal alanda geliştirmeye devam ediyoruz.

Bu amaçla halkımızın tam desteğini alıyor, şeffaf bir belediyecilik örneği sergileyerek, harcadığımız her kuruşun, halkımız tarafından sorgulanmasını ve denetlenmesini istiyoruz. Vatandaşlarımızı her konuda bilgilendirmeye devam ediyoruz. Bizlere inanan ve güvenen halkımızın desteğine layık olmaya çalışıyoruz” dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36