BAŞKAN AKDOĞAN’DAN PASTALI ZİYARET

Mersin Bölgesi Sulama Kooperatifleri Birliği Başkanı Ersin Akdoğan, 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

BAŞKAN AKDOĞAN’DAN PASTALI ZİYARET

Gazetemiz Sahibi Atike Ceylan Kaçar için mesleğinde başarı dolu yıllar dileklerini bulunup yanında bir yaş pasta getiren Başkan Akdoğan, “ nice sağlıklı ve başarılı yıllarda mesleğinizi icraa etmenizi dilerim” dedi.

Başkan Akdoğan yanında getirdikleri pastayı Gazetemiz Sahibi Atike Ceylan ile birlikte keserek, çalışma hayatında başarı basamaklarını sağlıkla tırmanması dileklerinde bulundu.

Karşılıklı iyi niyetlerin dile getirilmesinin ardından günün anlam ve önemine yönelik düşüncelerini dile getiren Başkan Akdoğan, “Medya kuruluşlarının kısıtlamaya maruz kalmadan haber yapması demokrasinin gereğidir” dedi.

Kamuoyunun hızlı, doğru, tarafsız haber alma hakkını temin etmenin demokratik ülkelerin en belirgin göstergesi olduğunun altını çizen Başkan Akdoğan, “Gazetecilik sadece haber aktarmak değildir, vicdanı ve kaleminde adaletli olması gerektiren meslektir. Türkiye'miz basın özgürlüğü, en yeni iletişim teknolojileri, sosyal medya, internet gazeteciliği konularında dünyanın önde gelen ülkeleri arasında yerimizi almış bulunmaktayız. Bu nedenle geniş bir kitleye hitap edilmektedir. Gazetecilik sadece haber aktarmak değil, aynı zamanda yorum yapmaktır. Bu anlamda Sayın Atike Ceylan Kaçar’ın gerek basılı gerekse internet üzerinden yaptığı haberleri 10 yıldır takip etmekteyim. Tarafsızlığını koruduğu gibi yoruma dayalı haberleri yapmakta kaleminin oldukça cesur olduğuna tanık olduk. Bugün nedeniyle ziyarette bulunduk fakat sürekli iletişim halinde ve kendisini takipteyiz. Kendisine bu mücadele ruhunun hiç sönmeyeceği sağlıklı günler dilerken güzel haberleri okumamız dileğiyle gününüzü kutluyorum” dedi.

 

Atike Ceylan Kaçar ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtirken, “internet gazeteciliği basılı gazeteden daha zor geldi bana. Mesela basılı gazetede insanlar düşüncelerini yada eleştirilerini çok fazla dile getiremezken, internet gazetemizde ve buna bağlı olan sosyal medya gurubumuzda da anında yorum yapabiliyorlar. Bu kez daha tarafsız ve objektif bir şekilde yayın yapabiliyorum. Tabi ki zaman zaman medyadan zarar görmemize rağmen, farklı seslerin, farklı kültürlerin kendini ifade edebilmesi, fikirlerini rahatlıkla söyleyebilmesi için mücadeleler verdim, vermeye devam ediyorum. Bu özel hediye için ve ziyaretinizden dolayı çok mutlu oldum. Biz halkın içinde her zaman yanınızda olurken, bu günümüzde de sizleri aramızda ve yanı başımızda görmek bizleri memnun etti” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36