Başkan Doğan, güven tazeledi

Silifke Bakkallar Odası’nda Başkan Zahide Doğan güven tazeledi.

Başkan Doğan, güven tazeledi

Silifke Bakkal, Bayi ve Gıda Maddeleri Satıcıları Esnaf Odası’nın yapılan genel kurul toplantısında üyelerinin tam destek verdiği Zahide Doğan ve ekibi bir hizmet dönemi için daha işbaşına getirildi.

Silifke Belediye Kültür Merkezi’nde yapılan genel kurula Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, Belediye Başkanı Mustafa Turgut,Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Silifke TSO Başkanı Nurettin Kaynar, Halkbank Şube Müdürü Ergün Şahin, Birlik Yönetim kurulu üyeleri Nesil Aydın, Alper Deniz, Ömer Şahbudak, İsmet Erdoğan, Mustafa Köç, Birlik Denetim Kurulu Başkanı Erdoğan Yalçın ve Denetim kurulu üyeleri Ahmet Çetin ve Yılmaz Kaya ile siyasi parti temsilcileri ve oda üyeleri katılım gösterdi.

Divan Başkanlığına oybirliğiyle Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, divan heyetine ise Nesil Aydın, İsmet Erdoğan, Mustafa Köç ve Yılmaz Kaya’nın getirildiği genel kurul saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı.

Ardından Divan Başkanı Talat Dinçer tarafından okunan gündem maddeleri oy birliğiyle kabul edildi.

Gündem maddelerinden yer alan geçmiş dönem çalışma, hesap ve denetim kurulu raporu ile gelecek dönem tahmini bütçesi Birlik Genel Sekreteri Cevdet Tekbaş tarafından okunda ve okunan raporlar yönetim ve denetim kurullarının ibrası ile birlikte kabul edildi. Ardından Divan Başkanı Dinçer tarafından misafirlere söz verildi.

İlk olarak söz alan Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, kendisinin de bir şoför çocuğu olduğunu belirterek, ilçede esnaf ve sanatkarların yok olmasına zemin hazırlayan AVM’lerin kurulmasına bugüne kadar müsaade etmediğini, bundan sonrada aynı kararlılığı sürdüreceğini söyledi.

Turgut genel kurulda tekrar aday olan Zahide Doğan ve ekibine başarı dileklerini iletti.

 

Daha sonra söz alan Kaymakam Şevket Cinbir’de yaptığı konuşmada esnaf ve sanatkarların önemine değinerek, “ Esnafımız ülkemizin temel direği. Bu temel direğin sarsılmaması için kamu nezdinde bizlere düşen her türlü görev ve sorumluluğumuzu yerine getirmeliyiz. Yine kamudan kaynaklanan sorunlar var ise bunu çözmek için de her türlü adımı atmalıyız. Ama bunun yanı sıra esnaf ve sanatkarlarımızın da gelişen teknolojiye ayak uydurması, eski alışkanlıklardan vazgeçerek kendini yenileyip geliştirmesi çok önemli. Ben genel kurulunuz hayırlı uğurlu olmasını diliyor, Zahide Doğan Başkanımıza ve ekibini başarılar diliyorum” dedi.

Son olarak söz alan Mersin Milletvekili Hacı Özkan ise Zeytindalı Barış harekatında şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet, milletimize başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar dileyerek başladığı konuşmasında esnaf ve sanatkarların ülkenin omurgası olduğuna vurgu yaptı. Ülkemizin hızla büyüdüğünü bununla beraber dış güçlerin ülke huzurunu bozmak için bütün güçlerini seferber ettiğini kaydeden Özkan, “Bizler birlik beraberlik ve kararlılık içerisinde, bu oyuna gelmeyeceğiz. Bir olup, diri olup güçle olacağız” dedi. Özkan, Silifke Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Zahide Doğan ve ekibini tebrik ederek, “Ülkemizde Federasyonda temsil eden tek kadın başkanımızı göstermiş olduğu çalışma ve çabalardan dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

Gündem maddelerinin sona ermesi ve misafirlerin konuşmaları sonrası seçimlere geçildi. Tek liste halinde gidilen seçimlerden üyelerinden yeniden güven oyu alan Zahide Doğan ve ekibi bir hizmet dönemi için daha işbaşına getirildi.

 Zahide Doğan Başkanlığındaki Silifke Bakkal, Bayi ve Gıda Maddeleri Satıcıları Esnaf Odasında Adem Sak, Hüseyin Dölek, Sedat Şahin, Ali Rıza Öztekin, Muhterem Akça ve Muharrem Kulak yönetim kurulu; Hasan Kır, Mehmet Eriş ve Yener Bulut ise Denetim kurulu olarak görev aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36