Başkan Doygun, ‘’ÇKS başvuru süresi 1 Eylül’e kadar uzatıldı’’

Başkan Doygun, ‘’ÇKS başvuru süresi 1 Eylül’e kadar uzatıldı’’

Başkan Doygun, ‘’ÇKS başvuru süresi 1 Eylül’e kadar uzatıldı’’
 

Silifke Ziraat Odası Başkanı Cafer Doygun, Haziran ayının sonu itibarıyla biten Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuru süresinin 1 Eylül’e kadar uzatıldığını söyledi.

Başkan Doygun, Haziran ayının sonu itibarıyla biten Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuru süresinin 1 Eylül’e kadar uzatıldığını söyleyerek ,’’ Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar tarafından çiftçilerimizin ÇKS başvuru süresinin uzatılmasına yönelik talebini Tarım ve Orman Bakanlığına iletilmişti. Sayın Başkanımız tarafından iletilen talep gerçekleşti . Kendilerine ve bakanlığımıza teşekkür ediyor, çiftçilerimizin de başvurular için geç kalmaması konusunda Silifke Ziraat Odası Başkanlığı olarak uyarıyoruz.’’ dedi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79