Başkan Günel, “hizmette sınır tanımayız”

Gülnar Belediyesi, parke yol hizmetine ara vermeden devam ediyor.

Başkan Günel, “hizmette sınır tanımayız”
Konuyla ilgili açıklama yapan Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, Gülnar Belediyesi’nin parke yol hizmeti dendiğinde en önlerde geldiğini belirterek, Gülnar’ın tarihinde almadığı parke hizmetini kendi dönemlerinde gördüğünü belirtti. Tüm hizmetlerde öz sermaye kullanmaya son derece önem verdiklerini söyleyen Başkan Günel, belediye olarak hizmette sınır tanımadıklarını ancak tasarruftan da taviz vermediklerini dile getirdi. Uzak yakın demeden tüm mahallelere parke döşediklerini ve döşemeye devam edeceklerini kaydeden Günel, belediye ekiplerinin Akdeniz Mahallesi Konutlar Yolu Sokağında yapılan parke çalışmasını ve Saray Mahallesi Kaynar Mevkiinde parke çalışması tamamlanan yollarda incelemelerde bulundu.

Parke çalışmalarının tamamlanmasıyla mahallelerin güzel bir görünüme sahip olacağına dikkat çeken ve vatandaşların yapılan hizmetlere sahip çıkması gerektiğini vurgulayan Başkan Günel, "İhtiyar, genç, çoluk, çocuk demeden el ele vererek ve azimle çalışarak Allah’ın izniyle Gülnar’ı zirvelere taşıyacağız. Bize hizmet etmek, sizlere de bu hizmetlere sahip çıkmak düşer" dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79