Başkan Günel ‘’ Üreticilerimize Destek Oluyoruz’’

Başkan Günel ‘’ Üreticilerimize Destek Oluyoruz’’

Başkan Günel ‘’ Üreticilerimize Destek Oluyoruz’’

 Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel’ in talimatlarıyla ve Kanal33 ün canlı yayın aracılığıyla Gülnar İlçesinin organik ürünleri tanıtıldı.

Gülnar Çavuşlar Mahallesinde yapılan canlı yayın çekiminde Üreticiler doğal ürünlerini tanıttı. Nar ekşisi yapımı, ne şartlarda yapıldığı, doğallığı ve nasıl yapıldığı anlatıldı. Ürünlerin yetişme anından, üretilen organik ürünlerinden, sofralara geldiği şekle kadar görüntülerle anlatıldı.

Belediye Başkanı Ahmet Günel yaptığı konuşmada’’ Öncelikle bizim sesimiz soluğumuz olan Kanal33 ailesine teşekkür ediyorum. Buradan Tüm Gülnarlı hemşerilerime selamlar gönderiyorum. Bugün Çavuşlar Mahallemizde üreticilerimizle birlikte doğal ürünlerimizi tanıtıyoruz. Vatandaşlarımız doğal, organik ürün arıyorlarsa Gülnar İlçemizde yetişen ürünlerin yüzde yüz doğal ürün olduğunu söyleyebilirim. Kanıt olarak da burada da canlı yayın aracılığıyla ürünlerin nasıl yetiştiğini, ne şartlarda yapıldığını ve ne kadar doğal olduğunu gösteriyoruz. Belediye olarak bizim görevimiz sadece yol, sokak yapmak değildir. Ürünlerimizi tüm dünyaya reklamlar aracılığıyla bu şekilde tanıtarak üreticilerimize destek oluyoruz.  Gerçekten Gülnar İlçemiz çok değerli, gerek organik ürünleriyle, gerek coğrafi konumuyla çok önemli yerdeyiz. Gülnar İlçemizi tanıtabilmek için elimizden geldiği kadar uğraşıyoruz. Ilısu projemizle, yollarımızla, parklarımızla, yeni otogarımızla ve yapılan bütün hizmetlerle Gülnar artık kabuğunu yırttı. Bütün herkesi memleketimize davet ediyoruz. Tekrardan Kanal33 ailesine teşekkür ediyorum, üreticilerimize de hayırlı, bereketli, bol kazançlı yıllar diliyorum’’ dedi.

Çavuşlar Mahalle Muhtarı Sait Gül yaptığı açıklamada;’’ Öncelikle mahallemizi ve ürünlerimizi tanıtmaya aracı olan Belediye Başkanımız Ahmet Günel’e çok teşekkür ediyorum. Çavuşlar Mahallesi olarak mahalle sakinlerimizin bir kısmı hayvancılıkla bir kısmı ise tarımla uğraşmakta. İklim şartlarımız neredeyse bütün ürünlerin yetişmesine uygun. Yetiştirdiğimiz bütün ürünler doğal, organik ürünlerdir. Ürettiğimiz ürünleri Belediye Başkanımız Ahmet Günel ve ilçe esnaflarımızdan Şaban Kurşun aracılığı ile değişik illerde düzenlenen fuarlarda da tanıtıyoruz. Kendilerine teşekkür ediyorum’’dedi.

Mahalle sakinleri ve üreticiler de mahallelerinin ve ürünlerinin tanıtılmasına aracı olan Belediye Başkanı Ahmet Günel’e teşekkür ettiler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36