Başkan Günel’den Esnaf Ziyareti

Başkan Günel’den Esnaf Ziyareti

Başkan Günel’den Esnaf Ziyareti

Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, Gülnar Merkezdeki esnafları ziyaret edip, vatandaşlarla sohbet etti. Belediye Başkanımız Ahmet Günel’in ziyaretinden büyük mutluluk duyduklarını belirten esnaflar, yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Günel’e teşekkür ettiler. Başkan Günel, esnaf ziyareti sırasında yoldan geçen vatandaşlarla da sohbet etti. Gülnar Belediye Başkanımız Ahmet Günel’i görmekten duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar da Gülnar’a yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

"Gülnar’a yakışan hizmetler üretiyoruz"

Gülnar Merkezdeki esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Günel, “Gülnar Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak Gülnar’a yakışan hizmetler üretmeye gayret gösteriyoruz. Çalışmalarımızdan fırsat buldukça esnaflarımızı ziyaret ederek yapılan hizmetler ile olası sorunları istişare ediyoruz. Yapmış olduğumuz hizmetlerde vatandaşlarımızın istek ve taleplerini de dikkate alıyoruz” diye konuştu.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36