Başkan Kocamaz Hadise İle Birlikte Onuncu Yıl Marşını Söyledi

Başkan Kocamaz Hadise İle Birlikte Onuncu Yıl Marşını Söyledi

Başkan Kocamaz Hadise İle Birlikte Onuncu Yıl Marşını Söyledi

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Zafer Haftası kapsamında 5 yıldır düzenlediği ve konserlerle renklendirdiği Geleneksel Karakucak Güreş etkinlikleri konserlerinin son konuğu sevilen popçu Hadise oldu. Birbirinden hareketli şarkıları ve sahne şovlarıyla 50 bin Mersinliyi büyüleyen Hadise, 30 Ağustos Zafer Bayramı’na damga vurdu.

Gecenin sürprizi ise Down sendromlu küçük Zeynep’in hayranı olduğu popçu Hadise ile olan duygusal buluşması oldu. Sahnede bir araya gelen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Hadise ve Zeynep, meydanı dolduran 50 bin kişi ile birlikte ellerinde Türk bayrakları ile Onuncu Yıl Marşı’nı söylediler.

Zafer Haftası Kapsamında devam eden ve son ayağı Gözne Yaylası’nda yapılan Karakucak Güreşleri ünlü popçu Hadise’nin konseri ile sona erdi. Mersin Büyükşehir ve Toroslar Belediyesi işbirliği ile Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen konseri Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, kent protokolü ve binlerce Mersinli izledi.

Cumhuriyet Meydanı’nda Havai Fişek gösterisi eşliğinde 10. Yıl marşını söyleyen Mersinliler coşku dolu bir 30 Ağustos akşamı yaşadı.

“Ağustos ayı, Türk’ün zafer ayıdır”

30 Ağustos Zafer Haftası etkinliklerinin mimarı Başkan Kocamaz, konser öncesi yaptığı konuşmasında Türk’ün şanlı tarihi boyunca kazandığı birçok zaferin Ağustos ayında olduğunu belirterek,  “Ağustos ayı, Türk’ün zafer ayıdır. Medeniyetler beşiği Anadolu’yu tarih boyunca milyonlarca şehit vererek vatanlaştırdık.  Yurdumuza, canımız pahasına kara sevdalılar gibi sevdalıyız. Türlü hile ve tezgâhlarla bizi bin yıllık vatanımızdan koparmak ve kıskaca almak isteyenlere verilecek en güzel cevap, tıpkı şu anda Cumhuriyet Meydanında olduğu gibi bir olmak, iri olmak, diri olmak ve dik durabilmektir” dedi.

“Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatmaya milletçe ant içtik”

Her zaferin bir bedeli ve parlayan yıldızı olduğunu sözlerine ekleyerek devam eden Başkan Kocamaz, “Büyük Atatürk’ümüz başta olmak üzere, bugün hatıralarını yâd ettiğimiz 30 Ağustos Büyük Taarruz kahramanları ile birlikte; tarih boyunca vatan, millet ve mukaddeslerimiz uğruna can veren şehitlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Ne mutlu, kendini aziz milletimizin ayrılmaz bir parçası, kahraman Kuvay-i Milliyecilerin torunları olarak gören Mersinliler’e. Ne mutlu, bugün bu meydanda toplanarak Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza kadar yaşayacağına tıpkı bizler gibi iman edenlere. Ne mutlu bu vatanda ayrıntılara takılmadan bin yıllık kardeşliğimizi sürdürme gayreti güdenlere. Ne mutlu tek devlet, tek vatan, tek bayrak, tek millet ve tek dil mücadelesi verenlere. Ne mutlu Türk’üm diyene!” ifadelerine yer verdi.

Konser öncesi Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna da bir konuşma yaparak Mersinlilerin ve tüm Türkiye’nin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.

Başkan Kocamaz’dan Hadise’yi duygulandıran hediye

Şarkıları ile dillerden düşmeyen sevilen sanatçı Hadise 30 Ağustos coşkusunu Mersinlilerle birlikte yaşadı. Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Karakucak Güreşleri’nin sanatçı olarak son konuğu, çıkardığı her şarkısı hit olan Hadise oldu.

Albümleri ve yaz şarkıları ile dillerden düşmeyen Hadise, bu yıl 30 Ağustos coşkusunu Mersin’de Mersinlilerle birlikte yaşadı. Konser esnasında Başkan Kocamaz’ın Hadise’ye verdiği hediye, sanatçıya oldukça duygusal anlar yaşattı. Sanatçı, kendisinin ve annesi Gülnihal Açıkgöz’ün fotoğrafının yer aldığı tabloyu görünce şaşkınlığını gizleyemezken, göz yaşlarına hakim olamadı.

Sahneye elinde Türk Bayrağı ve ‘Farkımız Var’ şarkısı ile sahneye çıkan Hadise’yi izlemek isteyen Mersinliler Cumhuriyet Meydanı’na adeta akın etti. Alanı dolduran kalabalık bir yandan sanatçının şarkılarına eşlik ederken bir yandan da telefonları ile konser anını ölümsüzleştirdiler.

Down Sendromlu Zeynep’in hayali gerçek oldu

Başkan Kocamaz, Mersin’de yaşayan ve hayranı olduğu Hadise’nin konsere geleceğini öğrenerek, sosyal medya üzerinden kendisine ulaşan Down Sendromlu Zeynep Ceyda Çavuş’un hayallerini gerçeğe dönüştürdü.

Zeynep’in en büyük hayalinin hayranı olduğu Hadise’yi görmek olduğunu öğrenen Başkan Kocamaz,  küçük Zeynep’i Hadise ile buluşturdu.

Hadise ile aynı sahnede şarkı söyleyen küçük Zeynep hayranı olduğu sanatçıyı yakından görmenin mutluluk ve heyecanını yaşadı. Birlikte ‘Nerdesin Aşkım’ şarkısını söyleyen ikili, izleyicilerden büyük alkış aldı. Hayranı olduğu sanatçıya dakikalarca sarılan küçük Zeynep Ceyda’nın yaşadığı mutluluk ise görülmeye değerdi.

Sıfır Tolerans, Şampiyon, Evlenmeliyiz, Nerdesin Aşkım, Prenses, Deli Oğlan, Ya Günü, Biz Burdayız, Mesajımı Almıştır O, Aşk Kaç Beden Giyer gibi hareketli şarkılarının yanı sıra duygusal parçalarını da seslendirerek Mersinlilere unutulmaz bir konser yaşattı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79