Başkan Tollu’dan çalışan kadınları ziyaret

Başkan Tollu'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde çalışan kadınlara anlamlı ziyaret

Başkan Tollu’dan çalışan kadınları ziyaret

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ilçede faaliyet gösteren fabrikalarda çalışan kadınları beraberinde, belediye meclis üyeleri ve MHP Erdemli İlçe Kadın Kolları Başkanı Afife Erdem ile birlikte ziyaret ederek,  8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Fabrika ziyaretlerinde kadın işçilere fular takdim eden Başkan Tollu, burada yaptığı konuşmasında, kadınların hiçbir zaman incitilmemesi gerektiğini ifade ederek, "Annelerimizin de bir kadın olduğunu ve cennetin annelerin ayakları altında olduğunun unutulmaması gerekiyor" vurgusu yaptı.

KADIN İŞÇİLERDEN BAŞKAN TOLLU'YA TEŞEKKÜR

Kadınların toplumsal ve ekonomik yaşamda daha çok yer alması için örnek hizmetlere imza atan Belediye Başkanı Tollu, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde çalışan kadınlarla bir araya geldi. İlçe sınırları içinde faaliyet gösteren fabrikalarda kadın işçileri ziyaret eden Başkan Tollu, emekçi kadınlara fular hediye etti, Kadınlar Gününü kutladı. Ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını belirten çalışan kadınlar Başkan Tollu'ya ziyaretinden ve anlamlı davranışından dolayı teşekkür ederek, çalışmalarını takdir ettiklerini ve başarılarının devamını dilediler.

KADINLARIN YAŞAMIN HER ALANINDA YER ALMASI GEREKİYOR

Ziyarette yaptığı konuşmasında; emeğin en yüce değer olduğunu ifade eden Başkan Tollu, kadınların fedakarca çalışan en değerli varlıklar olduğunu söyledi. Kadınların yaşamın her alanında daha çok yer alması gerektiğini ve Erdemli Belediyesi olarak bu anlamda her zaman yanlarında olduklarını bir kez daha vurgulayan Başkan Tollu, 'Peygamberimizin övgüsüne mazhar olan ve geleceğimizin teminatı olan siz hanım efendilere minnettarız' diyerek "her anlamda el üstünde tutulması gereken insanlarsınız. Bu duygu ve düşüncelerle 8 Mart Dünya Kadınlar gününüzü kutlar; daha güzel bir dünya dilerim” diyerek açıklamasını tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79