Başkan Turgut, 1 Mayıs'ta işçilerle birlikte alanda

Başkan Turgut, 1 Mayıs'ta işçilerle birlikte alanda

Başkan Turgut, 1 Mayıs'ta işçilerle birlikte alanda

 

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, 1 Mayıs Birlik Mücadele ve Dayanışma Günü’nde işçilerle birlikte alanlardaydı.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, tüm yurtta büyük bir coşku ve huzur içinde kutlandı. Coşkunun Silifke’de ki adresi ise Atatürk Anıt Meydanı oldu.  Şehir stadyumundan Atatürk Anıt Meydanına kadar işçilerle birlikte yürüyen Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, burada işçi ve emekçilerle 1 Mayıs’ı coşkuyla kutladı. Belediye personellerini 1 Mayıs’ta yalnız bırakmayan Turgut, kutlamalara katılan bütün sendika, odalar, dernekler, sivil toplum örgütleri ve siyasi partilerle kol kola girerek alana alkışlar eşliğinde güzel bir giriş yaptılar.

Grupların meydanda yerlerini almasının ardından "emek ve demokrasi mücadelesinde hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunuldu. 1 Mayıs’ın Türkiye’de bayram gibi kutlanması gerektiğini vurgulayan Belediye Başkanı Mustafa Turgut, “Belediye personellerimizle birlikte 1 Mayıs coşkusunu en iyi şekilde yaşadık. Şu ana kadar bu uğurda mücadele eden, can veren tüm şehitlerimizi saygıyla anıyorum. İşçi sınıfının mücadelesi insanlığın mücadelesidir. İşçi sınıfının dayanışması, insanlığın dayanışmasıdır. Biz bunu gerçekleştiremezsek insan olmakla ilgili görevlerimizi yerine getirmemiş sayılırız. Sosyal demokrat bir belediye başkanı olarak, Türkiye’de iktidar olmasak bile taşeron işçiliği sona erdirme noktasında her türlü mücadeleyi yapmaya hazırız.

Haksızlıkların, eşitsizliklerin, adaletsizliklerin ve ezilmenin olmadığı, emeğin sömürülmediği, aydınlık, eşit ve güzel bir dünyayı göreceğimiz günlerin geleceği umuduyla, tüm emekçi kardeşlerimizin Emek ve Dayanışma Günü’nü tekrar kutluyorum” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36