Başkan Turgut, ‘30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun’

Başkan Turgut, ‘30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun’

Başkan Turgut, ‘30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun’


Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Mustafa Turgut, mesajında "30 Ağustos 1922 tarihi ordumuzun onurlu direnişi bağımsızlık ve vatan sevgisinin yüceliğini dünyaya kabul ettirdiği ve Türk Milleti için umutsuzluğun sona erdiği, özlemlerin düş olmaktan çıktığı, halkımızın insan olmanın onurunu ve erdemini yaşadıkları yeni ve aydınlık bir döneme girdiği tarih olmuştur.

Tarihin hiçbir döneminde, esareti kabul etmeyen ve şartlar ne olursa olsun bağımsızlığından, vatanın bölünmez bütünlüğünden, bayrak sevgisinden, milli ve manevi değerlerinden asla vazgeçmeyen ve bunu da tüm dünyaya gösteren, kahraman şehit ve gazilerimizi bu özel gün nedeniyle bir kez daha rahmetle, minnetle ve şükranla yâd ediyoruz.

30 Ağustos bu nedenlerle tarihimizin en önemli dönüm noktalarından birisi olmuştur. Her yıl olduğu gibi bu yıl da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı aynı coşkuyla kutlayacağız. Bu büyük gün vesilesi ile halkımızın bayramını tebrik ediyor, başta büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha minnetle anıyoruz." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36