Başkan Turgut, Ali Baba Türbesi’nde halkla buluştu

Başkan Turgut, Ali Baba Türbesi’nde halkla buluştu

Başkan Turgut, Ali Baba Türbesi’nde halkla buluştu


Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Sabak Mahallesinde yer alan Ali Baba Efendi Türbesi’nde her yıl geleneksel olarak düzenlenen mevlide katıldı.

Mevlid-i Şerif okunmasıyla başlayan türbe ziyaretine Keben, Sabak, Karakaya, Karahacılı, Nuru, Senir, Nasrullah ve İmambekirli başta olmak üzere çevre mahallelerden çok sayıda vatandaş yoğun katılım gerçekleştirdi. Kuran-ı Kerim ve ilahilerin okunduğu mevlitte yapılan toplu dua sonrası yemek ikramı yapıldı.

Mahalle muhtarları ve vatandaşlarla sohbet ederek onların taleplerini de dinleyen Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Her yıl düzenlenen ve çevre köylerden vatandaşlarımızın da büyük ilgi gösterdiği Ali Baba Efendi Türbesinde düzenlenen mevlide katıldık. Hemşerilerimiz yoğun ilgi gösterdiler. İlçemizde zengin geçmişe sahip türbelerimiz bulunmakta. Buraların tanıtımı ve çevre düzenlemeleri için çalışmalar yapıyoruz. Mevlidimizi Allah kabul etsin’ diye konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36