Başkan Turgut, Atakent esnafına hayırlı işler diledi

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, esnaf ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor.

Başkan Turgut, Atakent esnafına hayırlı işler diledi

Mahalle ziyaretleri ve halk günlerinde esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Başkan Turgut, Atakent Mahallesi’ndeki esnafları ziyaret etti.İşyerlerini ziyaret ederek, esnaflara hayırlı işler dileyen Belediye Başkanı Turgut, hem vatandaşlarla hem de esnaflarla sohbet edip, taleplerini yerinde dinledi.


"ESNAF ZİYARETLERİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ"

Başkan Turgut, “İlçemizin durumunu, belediyemizin yaptıklarını ve yapacaklarını vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini ve sorunlarını yerinde dinliyor, bu sorunların çözümünü karşılıklı fikir alış verişiyle çözüyoruz. Esnafımız bölgemizin yatırımcısıdır. Silifke o kadar hızlı değişiyor ki buna hep birlikte şahit oluyoruz. Esnafımız, işverenimiz, yatırımcımız artık ilçemizi tercih ediyor. Yaptığımız hizmetleri esnafımızın vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve yaşanabilir bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan ilçemize hep birlikte katkı sunuyoruz. Esnafımız Silifke’mizin vazgeçilmezidir, ziyaretlerimize devam edeceğiz"

"BAŞKANIMIZIN BİZLERİ ZİYARET ETMESİNDEN MEMNUNUZ"

Küçük ve orta ölçekli esnafların ilçede önemli bir istihdam alanı oluşturduğunu sözlerine ekleyen Başkan Turgut, “Esnaflarımızın ayakta durabilmesi yaşadığımız kentin ekonomisine ciddi katkı demektir. Yöremizin ve kentimizin gelişmesinde esnafımızın çok büyük rolü var. Silifke esnaflarımız şunu bilmelidir; hiç çekinmeden her türlü sıkıntısını ve ihtiyacını belediyemize iletebilir. Atakent mahallemiz de diğer mahalle esnaflarımız gibi çok kıymetli bir görevi yerine getirmektedirler. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamaması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi. Başkan Turgut’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden esnaf ve vatandaşlar, “Başkanımız bizimle hem toplantı gerçekleştiriyor hem de bizi ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Başkanımızın hizmetlerinden çok memnunuz. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” diye konuştular.  



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36