Başkan Turgut, Çarşı Camii’nin cemaatiyle çorba içti

Başkan Turgut, Çarşı Camii’nin cemaatiyle çorba içti

Başkan Turgut, Çarşı Camii’nin cemaatiyle çorba içti

 

 Silifke’nin hayırsever iş adamları ve esnafları, Çarşı Camii’nde sabah namazının hemen ardından cemaate çorba ikram ediyorlar.

Soğuk kış günlerinde insanın içini ısıtan çorba uygulaması haftanın her Cuma günü sabah namazının hemen ardından düzenleniyor. Çorba ve çay ikramı cemaat tarafından da büyük bir beğeni topluyor.

“EN GÜZEL DAYANIŞMA VE BERABERLİK”

Belediye Hizmet binasının bodrum katında ki Çarşı Camii’nde sabah namazını kıldıktan sonra,  vatandaşlarla çorba içen Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Vatandaşlarımız güzel bir dayanışma ve beraberlik örneği sergiliyorlar. Hayırsever esnaflarımız ve vatandaşlarımız her hafta sırasıyla sabah namazına gelen cemaatimize çorba ikram ediyorlar. Bizde vatandaşlarımızla beraber ikram edilen çorbadan içtik. Sabahın erken saatinde içtiğimiz bu çorba sadece içimizi ısıtmıyor, birlik ve beraberliğimizi de ortaya koyuyor. Burada paylaşmayı ve dostlukları pekiştiriyoruz.

Böyle anlamlı etkinlikler gönül bağımızın daha da güçlenmesine sebep oluyor. Gözlediğimiz o dur ki vatandaşlarımız da bu ikramlardan son derece memnun. Soğuk kış sabahlarında içleri ısınıyor ve bunu gerçekleştirenlere de teşekkür ediyorlar. Özellikle ülkemizin içinde bulunduğu şu günlerde toplumumuzun birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyacı var. Emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

“KATKI SUNAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Başkan Turgut’un yanı sıra İlçe Müftüsü ve cami imamlarının da katıldığı çorba etkinliğinde görüşlerini açıklayan vatandaşlar, “Sabahın erken saatinde bu birlikteliğin sağlanmasından son derece mutluyuz. Bizlerin burada bir araya gelmesini sağlayan Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Turgut’a ve bu camimizin yapılmasında küçükte olsa büyükte olsa emeği geçen bütün herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştular. Çorba etkinliği şükür duasından sonra sona erdi.

 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36