Başkan Turgut, "Eğitim Öğretim Yılı Hayırlı Olsun"

Başkan Turgut, "Eğitim Öğretim Yılı Hayırlı Olsun"

Başkan Turgut, "Eğitim Öğretim Yılı Hayırlı Olsun"

Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, yeni eğitim öğretim yılının ülkemiz için hayırlı olmasını dileyerek, bütün öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin yeni eğitim öğretim yılını tebrik etti.

Başkan Mustafa Turgut, “Yeni eğitim ve öğretim yılı öncesinde, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, onlara en iyi imkânları sağlamaya çalışan ailelerimizin ve her türlü şartta mesleğini icra etmeye çalışan öğretmenlerimizin coşkusunu yürekten paylaşıyoruz. İnşallah yeni eğitim ve öğretim yılının yeni döneminde öğrencilerimiz başarılarını daha da artıracak, ailelerine, öğretmenlerine ve bizlere daha büyük gururlar yaşatacaklardır. Okul öncesinden üniversiteye bütün öğrencilerin iyi eğitim almaları ve eğitim fırsatlarından aynı derecede faydalanmaları için belediyemiz, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da elinden geleni yapmaya devam edecektir. Bugüne kadar eğitim için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan tüm imkânlarını seferber eden Belediyemiz, aynı anlayışla çalışmalarını bundan sonra da sürdürecektir. Bu vesile ile öğretmen ve öğrencilerimizin, velilerin sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim yılı geçirmelerini diliyor, 2017-2018 eğitim-öğretim yılının ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36