Başkan Turgut, ‘Eğitime yapılan yatırım, geleceğe yapılan yatırımdır’

Üniversite öğrencilerinin yanında, çeşitli sınavlara hazırlanan ya da sakin, huzurlu bir ortamda kitap okumak isteyen gençlerin tercih ettiği Dr. Ali Su Halk Kütüphanesi, haftanın hemen hemen her günü yoğun bir ilgi görüyor.

Başkan Turgut, ‘Eğitime yapılan yatırım, geleceğe yapılan yatırımdır’

Silifke Belediyesi tarafından Göksu Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi’nde açılan Dr. Ali Su Halk Kütüphanesi, hafta içi ve hafta sonu günlerinde görülmeye değer bir yoğunluk yaşanıyor.

‘OKUMA ALIŞKANLIĞIMIZI GELİŞTİRMELİ VE ARTTIRMALIYIZ’

Vatandaşlar ve öğrenciler böylesine kapsamlı kütüphaneyi kente kazandırdığı için Silifke Belediyesi’ne teşekkür ettiler. Geleceğimizin teminatı çocuklara yapılan yatırımın en önemli yatırım olduğuna dikkat çeken Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Bu kente hizmet eden, emeği geçen ve bu kentin bugünlere gelmesinde katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz. İsmini Dr. Ali Su verdiğimiz Halk Kütüphanemiz farklı ve renkli iç mimari tasarımıyla, yeni ve geniş kitap seçenekleriyle, yapılacak olan bilgisayar ve internet hizmetleriyle çocuklarımızın kendilerini özel hissetmelerini sağlayacaktır. Geleceğimizin teminatı olan yavrularımıza ve gençlerimize yapılacak yatırımın en önemli yatırım olacağının bilincindeyiz. Bu kapsamda kentimizde okuma ve kütüphane ağını geliştireceğiz.

Silifke Belediyesi olarak kentimizin tüm renklerini seviyoruz. Değerlerimize halkımızla birlikte sahip çıkıyor, çıkmaya da devam ediyoruz. Güzel ülkemizin huzurunu halkımızla ve bu kente hizmet etmiş değerlerle korumaya devam edeceğiz. Dr. Ali Su herkesin bildiği ve yakından tanıdığı bir isim olmakla birlikte, gerek sağlık alanında gerekse milletvekilliği döneminde bu kente emeği geçmiş bu kentin güzel insanlarına emeği geçmiş değerli büyüklerimizdendir. İşte bu denli değerlerimize ve büyüklerimize sonuna kadar sahip çıkmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızı, kitapseverlerimizi, çocuklarımızı ve gençlerimizi kütüphanemize bekliyoruz’ dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36