Başkan Turgut, Esentepe esnafıyla bir araya geldi

Başkan Turgut, Esentepe esnafıyla bir araya geldi

Başkan Turgut, Esentepe esnafıyla bir araya geldi

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, haftanın belirli günlerinde geleneksel hale getirdiği esnaf ziyaretlerini aksatmadan sürdürüyor.

Şehir merkezi ve mahallelerde esnaf ziyaretlerine devam eden Belediye Başkanı Mustafa Turgut, belediye hizmetlerinin yanı sıra vatandaşlarla da sık sık bir araya gelmeye özen gösteriyor. Beraberinde ki başkan yardımcısı Cengiz Gümüş ve Belediye Meclis üyesi Osman Şen ile birlikte Esentepe esnafını iş yerlerinde ziyaret ederek, taleplerini dinleyen ve çözüm üreten Belediye Başkanı Turgut, “Her zaman olduğu gibi esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın yanındayız. Esnafımız ilçemizin temel direği ve ekonomimizin can damarıdır. Onların karşılaşacağı sıkıntılar, ilçemizi de etkiler. Esnafımızın varsa sıkıntılarını ve bizden taleplerini küçükte olsa çözmemiz gerekir. Çözmek için de esnafımızla bir araya gelip onlarla sağlıklı iletişim kurmamız lazım. Biz de bunu yapıyoruz. Esnaf ziyaretlerimizi aksatmıyoruz “ dedi.

ESNAFLARDAN BAŞKAN TURGUT’A TEŞEKKÜR

Çarşı esnafı ilçede son 4 yılda gözle görülür bir kentleşmenin oluştuğunu ve yapılan çalışmaların memnuniyet verici olduğunu ifade ettiler.

Özellikle şehrin yeni oluşan mahallelerinde yapılan asfalt ve sosyal alan çalışmalarının kent merkezindeki çalışmalarla paralel yürütülerek denge sağlanmasının kendilerini mutlu ettiğini ifade eden esnaflar, “Şehir merkezimize hangi hizmet yapılıyorsa mahallelerimize de o hizmetler yapılıyor. Çalışmaları çok yakından takip ediyoruz. Başkanımız projelerini bir bir hayata geçiriyor. Keşke elinde daha fazla imkân olsa daha fazla hizmet yapabilse. Ama kendisi büyük bir özveri ve gayretle çalışıyor. Üstelik elindeki imkânları kısıtlı olmasına rağmen çok güzel hizmetler yapıyor. Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Turgut ve ekibine teşekkür ediyoruz" diye konuştular.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36