Başkan Turgut, Esnafları Tek Tek Ziyaret Ediyor

Başkan Turgut, Esnafları Tek Tek Ziyaret Ediyor

Başkan Turgut, Esnafları Tek Tek Ziyaret Ediyor

 Belediye Başkanlığı makamında düzenlenen halk günlerinin yanı sıra ziyaretleriyle de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Mustafa Turgut, esnafın beklenti ve sorunlarını dinleyerek alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti.

 

Kentin yenilenmesine yönelik hizmetlerin ve projelerin devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Mustafa Turgut, “Kentimizin gelişimine yönelik hizmet ve projelerimizi toplumumuzun her kesimiyle olduğu gibi esnaflarımızla da paylaşıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak ilçemizi hak ettiği konuma hep birlikte getireceğiz” dedi.

 

‘ŞEHRİMİZİ YENİDEN CANLANDIRIYOR, HAREKETLENDİRİYORUZ’

‘Belediye olarak halkımızdan gelen talepleri değerlendirerek çalışmalar yapıyoruz’ diye konuşmasını sürdüren Başkan Turgut, ‘Önemli olan şehrimizin ekonomisini canlandırabilmek, şehrimizin geleceğine ışık tutacak adımları şimdiden atabilmektir. Daha aydınlık yarınlara ulaşmak için, Millet olarak elbirliği ile çalışmamız, kendimize inanmamız, sahip olduğumuz olanaklar ve öz kaynaklarımızı en verimli biçimde kullanmamız yeterli olacaktır. Biten yılda neler yaptığımızı, neler öğrendiğimizi gözden geçirip çevremize yararlı olup olmadığımızı, zamanımızı iyi kullanıp kullanmadığımızı düşünmeliyiz. Her yeni yıl yeni atılımlar, yeni umutlar, yeni adımlar kısaca yenilikler yılıdır. İnsanlık her yeni yılda tarihini yeni başarılar, yeni buluşlar her alanda ilerlemeler ile zenginleştirir. Bizimde bu hızlı gidişe ayak uydurmamız yeni yılda daha çok çalışarak daha başarılı olmamız gerekmektedir. Yeni yıla birlikte gelecek günlerin karanlıktan aydınlığa özgürlükçü, eşitliğe dayalı kavgasız, savaşsız, barış ve sağlık içinde paylaşımcı bir toplum düzenine giden yol olması hepimizin temennisidir” diye konuştu.

 

‘YAPILAN HİZMETLERDEN VE YENİLİKLERDEN MEMNUNUZ’

Çarşı esnafı ilçede son yıllarda gözle görülür bir kentleşmenin oluştuğunu ve yapılan çalışmaların memnuniyet verici olduğunu ifade ettiler. Özellikle şehrin yeni oluşan mahallelerinde yapılan sosyal yaşam alanların, parkların, asfalt ve kaldırım çalışmalarının kent merkezindeki çalışmalarla paralel yürütülmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade eden esnaflar, "Çalışmaları çok yakından takip ediyoruz. Projelerin bir bir hayata geçirilmeye başlamış olması vaatlerin fazlası ile yerine getirildiğinin bir göstergesidir. Üstelik yapılan hizmetler günü kurtarmak adına değil, İlçemizin gelecek yapılanmasını oluşturacak nitelikte. Bu çalışmalar önümüzdeki günlerde Silifke'yi çok farklı bir noktaya taşıyacakmış gibi görünüyor. Hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Turgut ve ekibine teşekkür ediyoruz" diye konuştular.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36