Başkan Turgut, “Her zaman halkımızla iç içeyiz”

Başkan Turgut, “Her zaman halkımızla iç içeyiz”

Başkan Turgut, “Her zaman halkımızla iç içeyiz”

Her zaman halkın arasında ve vatandaşlarla iç içe olan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun. Her zaman halkımın hizmetinde ve yanındayım” dedi.

Fırsat buldukça esnafları ve mahalle mahalle vatandaşları ziyaret ederek, onların taleplerini ve sıkıntılarını dinleyen Belediye Başkanı Mustafa Turgut, doktor olması sebebiyle vatandaşlar tarafından da yoğun bir ilgi görüyor. Sıcak ve samimi ortamlarda gerçekleşen ziyaretlerde vatandaşlar, Başkan Turgut’a taleplerini ve sıkıntılarını birebir anlatma fırsatı buluyor.

“HALKIMIZIN MEMNUNİYETİ BİZLERİ MUTLU EDİYOR”

Son üç yılda gözle görülür bir kentleşmenin olduğunu şehir merkezi ve mahallelere güzel hizmetler yapıldığını ifade eden vatandaşlar, “Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Kısıtlı imkânlara rağmen güzel ve kalıcı hizmetler yapıyor. Özellikle şehrin yeni oluşan mahallelerinde yapılan asfaltlama, park ve sosyal alan çalışmaları bizleri mutlu ediyor.

Belediyemizin her türlü çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Projeler bir bir hayata geçiriliyor. Mesire alanı ve Demokrasi Parkı Silifke’ye çok yakıştı. Kale eteğine yapılacak seyir terasını da büyük bir merakla bekliyoruz. Hizmetlerinden dolayı Başkanımıza ve çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ediyoruz"

“KENTİMİZİN GELECEĞİNE HEP BİRLİKTE YÖN VERİYORUZ”

"Ortak akılla kentimizi yönetmek için çaba sarf ediyoruz" diye konuşan Belediye Başkanı Mustafa Turgut, "Halkımızdan gelen taleplere kulak vererek çalışma yapıyoruz. Önemli olan şehrin ekonomisini canlandırabilmek, şehrin geleceğine ışık tutacak adımları şimdiden atabilmek. İlçemize modern ve kalıcı eserler bırakarak, kentleşmeyi en iyi şekilde sağlamalıyız. Silifke Belediyesi olarak yaptığımız çalışmalar, halkımız tarafından beğeni ile karşılanıyor. İmkânlarımız ölçüsünde proje ve hizmetlerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz.

Bu yapmış olduğumuz ziyaretlerimiz ve gezilerimizde, sıcak ve samimi ortamlarda vatandaşlarımızla iç içe oluyor, ilçemizle ilgili fikir alış verişinde bulunuyoruz. Rahatça sohbet edip her bireyin düşüncesini dikkate alıyoruz. Hemşerilerimizin bizlerden neler beklediğini, Silifke’de neler yapılmasını istediklerini öğreniyor, bizler de yaptıklarımız ve yapacaklarımız hakkında onlara bilgi veriyoruz. Karşılıklı fikir alış verişi ve bilgi paylaşımında bulunarak, kentimizin geleceğine hep birlikte yön veriyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36