Başkan Turgut, ‘Hizmetlerimiz artarak devam ediyor’

Başkan Turgut, ‘Hizmetlerimiz artarak devam ediyor’

Başkan Turgut, ‘Hizmetlerimiz artarak devam ediyor’


Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, kent merkezi ve 88 mahalleye hizmet götürmeye devam ettiklerini belirterek, "Vatandaşlarımızın taleplerini bir bir yerine getirmeye devam ediyoruz. Her bir mahallemizi sırasıyla tek tek ziyaret ederek hizmetlerimizi ulaştırıyoruz’ dedi.

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, kırsal mahallelerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanıyor. Başkan Yardımcısı Cengiz Gümüş, Garaj Amiri Gürdal Delioğlu ve Mahalle Muhtarı Mehmet Kılıç’ın da bulunduğu Uşakpınarı Mahallesi ziyaretinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Turgut, ilçenin her köşesine hizmet götürdüklerini belirterek, önümüzdeki yıllarda da hizmetlerin artarak devam edeceğini belirtti.

‘KIRSAL MAHALLELERDE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR’

Mahalle kahvehanesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Başkan Turgut, ‘Havaların sıcak gitmesiyle beraber belediyemizin asfalt, yol genişletme, stabilize, park ve bahçe, sosyal alan, yol açma ve çevre düzenleme gibi çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Silifke Belediyesi olarak ilçenin dört bir köşesinde nerede bir sorun, sıkıntı varsa tüm ekiplerimiz ile birlikte bu sorunların ve sıkıntıların giderilmesi için çözüm üretiyor ve yoğun çaba sarf ediyoruz. Kentimizin büyüyen sınırları içinde, insanın var olduğu tüm yaşam alanlarını önemsiyoruz. Halkımıza hizmet etmek için doğru zamanda, doğru kararlar alarak bunları hayata geçiriyoruz. İlçemizin merkez mahallelerinde eskiyen, kullanılmayacak şekilde deforme olan bordur ve parkelerinin yenilenmesi, parke ve bordürün hiç bulunmadığı sokaklara yaya kaldırımlarının yapılması ve engelli vatandaşlarımıza yönelik yaya kaldırımlarının oluşturulması faaliyetlerini sürdürüyoruz.

Uşakpınarı Mahallemizde de mahalle arasındaki yollarımızın parke yapılması gereken yerlerin parke, asfalt dökülmesi gereken yerlerin de asfalt ihtiyaçlarını yerinde tespit ederek, bu eksiklikleri de mevcut plan ve programımız dâhilinde yapıyoruz’ dedi.

KILIÇ, “YAPILAN HİZMETLERE SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUZ’

Uşakpınarı Mahallesi Muhtarı Mehmet Kılıç, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a kente yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Başkan Turgut’un şehrin dört bir yanında yaptığı hizmetlerde Uşakpınarı Mahallesi’ni hiçbir zaman unutmayacağını dile getiren Muhtar Kılıç, “Mahallemizin hiçbir sorununa kayıtsız kalmayan bir Belediyemiz ve bir başkanımız var. Allah ondan razı olsun. Mahalleme yapılan hizmetlere sonsuz teşekkür ediyorum. Başkanımızın eksikliklerimizi yerinde görmesi ve bu ihtiyaçları biran önce yapması bizleri de ayrıca mutlu ediyor" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79