Başkan Turgut, İnönü Caddesi esnaflarını gezdi

Başkan Turgut, İnönü Caddesi esnaflarını gezdi

Başkan Turgut, İnönü Caddesi esnaflarını gezdi

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Saray Mahallesi İnönü Caddesi esnaflarını ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Fırsat buldukça değişik mahalle ve caddelerde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Turgut, esnafların sıkıntı ve taleplerine de anında yanıt veriyor.

Genç yaşlı herkesle tokalaşarak, vatandaşlarla birebir görüşen Başkan Turgut, ilçenin gelişmesinde esnafların önemli bir rol üstlendiğini belirterek, “Yaptığımız projelerle ilçemiz ve mahallelerimiz modern hizmetlere kavuşuyor. Değişimi ve dönüşümü hızla gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Tabi ki bu biranda olabilecek bir şey değil. Zaman ve imkân çok önemli... Bir bir bu yatırım ve hizmetleri ilçemize kazandıracağız” dedi.

Kahvehanesinden, manavına, berberinden, lokantasına kadar bütün esnafa uğrayarak herkesle birebir görüşen Turgut, “Gerek halk günümüzle gerekse esnaf ziyaretlerimizle bütün vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. İlçemizin durumunu, belediyemizin yaptıklarını ve yapacaklarını paylaşıyoruz. Onların taleplerini ve sorunlarını dinleyerek ilgili birime anında talimatlar veriyorum.

Esnafımız bölgemizin yatırımcısı olduğu gibi bölgemizin gelişmesi adına çok etkin rol oynar. Silifke’miz o kadar hızlı değişiyor ve büyüyor ki buna hep birlikte şahit oluyoruz. Esnafımız, işverenimiz, yatırımcımız artık Silifke’mizi tercih ediyor. Yaptığımız hizmetleri esnafımızın vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve yaşanabilir bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan ilçemize hep birlikte katkı sunuyoruz. Esnaflarımız Silifke’mizin vazgeçilmezidir, ziyaretlerimize devam edeceğiz.”diye konuştu.

“BAŞKANIMIZ İMKÂNLAR KISITLI OLMASINA RAĞMEN BAŞARILI HİZMETLER YAPIYOR”

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’un ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini belirten esnaflar, “Başkanımız hizmetlerinizi yakından takip ediyoruz. Her fırsatta bizleri ziyaret ediyor, zaman zaman bizlerle toplantılar yaparak sorun ve taleplerimizi dinliyorsunuz. Belediyemizin imkânları kısıtlı olmasına rağmen başarılı çalışmalar yapıyorsunuz. Sizlerin hizmetlerinden çok memnunuz. Teşekkür ediyor iyi çalışmalar diliyoruz” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36