Başkan Turgut, Kapalı Pazar esnaflarını ziyaret etti

Başkan Turgut, Kapalı Pazar esnaflarını ziyaret etti

Başkan Turgut, Kapalı Pazar esnaflarını ziyaret etti


Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Kapalı Pazar yeri esnaflarını ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet ederek, onların isteklerini de dinleyen Başkan Turgut, esnaflarla uzun süre sohbet etti.

Günlük ziyaretçi trafiği ve belediye hizmetleri dışında mesaisinin büyük bir bölümünü vatandaşlarla iç içe, onların sıkıntılarını dinleyerek ve sorunlara çözüm üreterek geçiren Başkan Turgut’un bu seferki ziyaret durağı Kapalı Pazar yeri oldu. Pazarcı esnafıyla sohbet ederek, onların isteklerini yerinde dinleyen Turgut, imkânlar dâhilinde pazarcı esnafının sorunlarını çözmeye, onların en rahat koşullarda hizmet vermesi için çalıştıklarını kaydetti.

Turgut, ‘Artık pazarcı esnafımızda, alış veriş yapan vatandaşlarımızda hizmetlerden memnun. Burada yeni düzenlemeler gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Temiz bir Pazar ortamında insanlarımız ihtiyaçlarını karşılıyorlar. Pazarcılarımız artık daha duyarlı ve bilinçli hale geldiler. Satış yaptıkları ortamı daha temiz tutarak, alış veriş yapan vatandaşlarımızın beğenisini topluyorlar. Eskiden hem çevre kirliliği hem de etrafa kötü kokular yayılıyordu. Şimdi bu sorunu çözdük ve hijyenik koşullarda hizmet veriliyor’ dedi.

Pazarcı esnafı da Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, her zaman yanlarında olduğu için kendisine teşekkür ettiler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36