Başkan Turgut, ‘Kentimizde huzurlu bir bayram geçirdik’

Başkan Turgut, ‘Kentimizde huzurlu bir bayram geçirdik’

Başkan Turgut, ‘Kentimizde huzurlu bir bayram geçirdik’


Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, bayramların birlik, beraberlik ve dayanışma duygusunun üst düzeye çıktığı, dargınların barıştığı özel ve önemli günler olduğunu kaydederek, esnaflarla ve vatandaşlarla tek tek bayramlaştı.

Bayramda esnafları ziyaret ederek hayırlı işler dileyen Başkan Mustafa Turgut, “Küskünlerin barıştığı, dargınlıkların sona erdiği, güzel günlerin müjdecisi olan kentimizde, huzur dolu bir bayram geçirdik.

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarıyla vatanımızın bölünmez bütünlüğü için görevlerinin başında kaybettiğimiz tüm şehitlerimizi mübarek Kurban Bayramı vesilesiyle bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize acil şifalar diliyorum. İnsanlığa, ülkemize ve halkımıza barış, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini dileğiyle, tüm hemşerilerimin Kurban Bayramı’nı tekrar kutluyorum.

‘BELEDİYE PERSONELLERİMİZ GECE GÜNDÜZ GÖREVLERİ BAŞINDA ÇALIŞTILAR’

Bayram süresince vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamamaları ve bayramlarını rahat ve huzurlu bir şekilde geçirmeleri için belediye ekiplerimiz 24 saat görevlerinin başında oldular. Alınan önlemlerle ve çalışmalarımızla huzurlu bir bayram geçirdik. Gece gündüz demeden temizlik çalışmalarını sürdürdüler. Titiz bir çalışmayla, bayramın birinci günü 17.00’den sonra gezici ekiplerimizle kurban yerleri kontrol edilerek, dolu olan atık tanklar boşaltıldı.

Temizlik İşleri Müdürlüğünce organize bir şekilde bayramın 2, 3 ve 4. günü de ekipler ve iş makineleri planlanarak, kurban kesiminden kaynaklanan atıkların, bulaşıcı hastalığa meydan vermemesi ve çevre kirliliği oluşturmaması için, tüm kurban kesim ve satış alanlarının temizlenmesi ve dezenfekte edilmesi işlemi süratle tamamlandı.

Gün boyu hareketliliğin devam ettiği kurban kesim alanlarında hiçbir sorun yaşanmazken, Silifke Belediyesi olarak vatandaşlara her türlü kolaylık sağlandı. Hemşerilerimiz, belediyemiz tarafından hazırlanan ve hizmete sunulan yerlerde son derece rahat bir ortamda kurban alışverişi yaptı ve kurban ibadetini yerine getirdi. Ulaşılabilirliği, düzeni, genel temizliği ve halkı rahatsız etmeyecek yerleşimi ile kurban satış ve kesim yerlerimiz, halkımızın beğenisini topladı. Bayram tatili süresince de ekiplerimiz çalışarak, hemşerilerimizin huzurlu bir bayram yaşaması için gayret gösterdiler.”




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36