Başkan Turgut, kurban kesilerek karşılandı

Kavak Mahallesini ziyaret ederek, belediyenin yapmakta olduğu çalışmaları yerinde inceleyen Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, hizmetlerinden dolayı Kavak mahallesi sakinleri tarafından kurban kesilerek karşılandı.

Başkan Turgut, kurban kesilerek karşılandı

 Mahalle sakinlerinin ‘Doktor Başkanım hoş geldiniz’ sözleriyle karşılanan Başkan Turgut için, kurban kesilerek dualar okundu.

“DOKTOR BAŞKANIMIZIN HİZMETLERİYLE GURUR DUYUYORUZ”

Hizmetlerin devamını isteyen Mahalle Muhtarı Hasan Kavak, mahallesine yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a teşekkür ederek, “Mustafa Başkanımıza ziyaretinden ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Başkanımızın halkla iç içe olmasından dolayı herkes çok mutlu. Silifke’de ve mahallelerinde çok şeyin değişeceğine bizler tüm kalbimizle inanıyoruz. Kendisi hem doktor hem belediye başkanı... Bir taraftan mahallelere hizmet götürürken diğer taraftan da vatandaşların rahatsızlığına ve hastalığına çare bulmaya, onları tedavileri konusunda bilgilendirmeye devam ediyor. Başkanımızın ismi artık her yerde ‘Doktor Başkan’ diye geçiyor. Kavak Mahallesi olarak başkanımızdan ve hizmetlerinden memnunuz. Ne zaman bir isteğimiz olsa hiçbir zaman bizi geri çevirmedi. İmkânları ölçüsünde yapabileceği hizmetleri en iyi şekilde yapıyor. Başkanımızla Silifke’nin ve köylerimizin daha güzel ve daha yaşanılır bir şehir olacağına inanıyorum” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

“KAVAK’TA NE YAPILMASI GEREKİYORSA SIRASIYLA YAPACAĞIZ”

Mahalle sakinleriyle fikir alışverişinde bulunarak, hizmet yapılan mahalle arası yolları tek tek dolaşan Başkan Mustafa Turgut,  "İlçemizin merkezindeki mahalleler ne hizmet alıyorsa, köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerimiz de, aynı hizmeti görecekler. Köyden dönüşen mahallelerimize, asfaltlama ve parke döşeme çalışmalarının yanında, parklar, oyun alanları ve sosyal alanlar yapıyoruz. Çevre düzenlemelerimiz ile de bu köylerimizi daha yaşanılır ve daha güzel hale getiriyoruz. Bu hizmetlerimiz artarak devam edecektir" dedi. Başkan Turgut’u kurban keserek karşılayan vatandaşlar ise mahallenin ilk kez böyle hizmetlere kavuştuğunu, yollarının ilk defa parke olduğunu söyleyip teşekkür ettiler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36