Başkan Turgut, minik şampiyonları ödüllendirdi

Başkan Turgut, minik şampiyonları ödüllendirdi

Başkan Turgut, minik şampiyonları ödüllendirdi


11-14 Ağustos tarihlerinde Antalya ilinde yapılan Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında 57 kg da Türkiye 3.sü olarak bronz madalya alan Silifke’nin gururu Asya Açıkgöz ve başarılı sporculardan Mustafa Berk Kabak, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’u ziyaret etti.

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’u makamında ziyaret eden Antrenör İbrahim Savaş Açıkgözve minik şampiyonlar, Türkiye 3.’sü olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler. Genç sporcularla karşılıklı sohbet ederek, başarılarını tebrik eden Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Sizlerle her ne kadar övünsek azdır. Ülke genelinde elde ettiğiniz başarılarla Silifke’mizinadını spor kamuoyunda gurur verici bir şekilde hem tanıtıyor hem de duyuruyorsunuz.

Gençlerimizi mutlaka kötü alışkanlıklardan ve sokaklardan uzaklaştırıp, boş vakitlerini uygun şekilde değerlendirmelerini sağlayarak, sporla tanıştırmamız gerekiyor. Sporcu kardeşlerimiz mutlaka hayatta daha fazla başarılı oluyorlar. Onun için sporu önemsiyoruz. Spora ve sporcuya Silifke Belediyesi olarak destek vermeye devam edeceğiz. Ben genç ve başarılı tekvandocularımızı tebrik ediyor, müsabakalarında ve eğitimlerinde başarılar diliyorum. Ayrıca böylesine farklı ve önemli bir spor dalını ilçemizde büyük bir kararlılıkla yürüten siz değerli teknik ekibe ve antrenörlerimize de gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

Başarılı sporcunun babası ve aynı zamanda antrenörü olan İbrahim Savaş Açıkgöz ise, “Kentimizde genç sporcularımızın yetişmesi ve böylesine güzel başarılar elde etmemize vesile olan tüm hemşerilerimize, sporcu ve sporsever dostu olarak gördüğümüz siz değerli belediye başkanımıza çok teşekkür ediyoruz." diyerek duygu ve düşüncelerini ifade etti. Ziyaretin ardından Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında 57 kg da Türkiye 3.sü olarak bronz madalya alan Asya Açıkgöz ve Mustafa Berk Kabak’ı çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36