Başkan Turgut, Muhtarları dinledi

Turgut, "Muhtarlarımızla koordineli olarak çalışıyoruz"

Başkan Turgut, Muhtarları dinledi

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, muhtarlarla makamında bir araya geldi. Muhtarların sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Turgut; sorunların ivedilikle çözülmesi adına çalıştıklarını, başkan yardımcıları ve teknik ekiple beraber sık sık muhtarları ziyaret ettiklerini belirtti.

Mahallelerine yapılan yol, asfaltlama, parke, park, sosyal alan, stabilize ve çevre düzenleme çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut'a teşekkür eden ve hizmetlerin devamını isteyen muhtarlar, birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak vatandaşlara en iyi hizmeti sunmaya çalıştıklarını kaydettiler.

MUHTARLARIN TALEPLERİNİ VE SORUNLARINI TEK TEK NOT ALDI

Muhtarların sorunlarını ve isteklerini tek tek dinleyerek not alan Başkan Turgut, göreve geldiği günden bu yana gerçekleştirdiği hizmet ve projeler ile gelecekte yapmayı planladıkları çalışmalara ilişkin bilgilerde verdi. İlçe genelinde ve mahallelerde gerçekleştirilen birçok hizmet ve projede iş birliği ve ortak akıl geliştirilmesinin önemine inandığını belirten Turgut, mahallelerdeki hizmetlerin yerine getirilmesinde ve vatandaş memnuniyetinin sağlanması ile memnuniyetin takibinde mahalle muhtarlarına çok büyük görevler düştüğünün önemine vurgu yaptı.

Halka hizmet etmenin en güzel şeklinin bütün kurum ve kuruluşlarla koordineli bir çalışma yürütmek olduğuna, muhtarların da bu sürece katkılarının çok büyük olduğuna değinen Turgut, “Muhtarlarımızla koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Onların işlerini severek yaptıklarını biliyorum. Belediyemizin imkânlarıyla mahallelerimizdeki birçok sorunu ivedilikle çözme gayreti içindeyiz. İsteklerin çözülmesi adına sizlerin de büyük bir çaba içinde olduğunuzu görüyorum. Hatta sizin hareketliliğinizden duydukları memnuniyeti dile getirdikleri zaman ben de çok mutlu oluyorum. Silifke Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız. Kendimiz yetemediğimiz noktada başkan yardımcılarımız ve teknik personellerimizle sizlere ulaşmaya gayret gösteriyoruz. En önemli şeyin koordineli ve birbirimizden haberdar olarak çalışmamız olduğunu düşünüyorum. Halkımızın bizim hizmetlerimizi görmesini, bundan memnuniyet duymasını istiyorum. Biz sosyal demokrat bir belediyeyiz. Sosyal belediyecilik adına birçok hizmet ve projeyi bir arada yürütüyoruz. İşte bunları yaparken en çok da muhtarlarımızla iş birliği geliştirecek, onlarla el ele vererek Silifke’miz halkına en güzel hizmeti vermeye çalışacağız. Birbirimizi desteklemeye ihtiyacımız var” dedi.

“BAŞKANIMIZDAN HİZMETLERİN DEVAMINI İSTİYORUZ”

Mahalle muhtarları da eksikliklerini ve taleplerini Başkan Turgut’a ileterek, “Başkanımız sorunlarımızı ve taleplerimizi mahalle mahalle gezerek yerinde dinliyor. Bu da bizleri mutlu ediyor. Bu sefer bizler kendisini ziyaret ederek, hem teşekkür etmek istedik hem de eksik kalan taleplerimizin çözümünü istedik. Muhtarlar olarak Silifke'ye en iyi hizmeti vermek için hep birlikte çalışıyoruz. Mahallelerimizin acil sorunlarını çözüm konusunda gayretli bir çalışma gösteren başkanımıza teşekkür ederiz. Tabi ki muhtarlar olarak yapacak daha çok işimiz var. Mahallelerimizin diğer eksikliklerinin de çözümü için başkanımızdan isteklerimiz oldu. Kendisi de mahalleleri sırasıyla ziyaret ederek, taleplerin bir bir çözüleceğini ifade etti" diye konuştular.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79