Başkan Turgut, öğrenciler yararına düzenlenen kermese katıldı

Başkan Turgut, öğrenciler yararına düzenlenen kermese katıldı

Başkan Turgut, öğrenciler yararına düzenlenen kermese katıldı

Tahsil Çağındaki Talebelere Yardım Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Silifke Kermesi, Cumhuriyet Alanında kurulan çadırlarda devam ediyor. Kermesi ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, çadırları tek tek ziyaret ederek kolay gelsin temennisinde bulundu.

Derneğin yönetim kurulu üyeleriyle birlikte sohbet eden Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Öğrencilerimizin en iyi şekilde yetişmesini sağlamak için toplumun her kesimine görev düşüyor. Bundan dolayı Tahsil Çağındaki Talebelere Yardım Derneğimizde önemli bir görevde bulunuyor.

Eğitime destek olmak amacıyla düzenlenen bu tür etkinlikler gerçekten önemlidir. Kermesten elde edilecek gelirlerle ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz eğitimlerini daha iyi koşullarda sürdüreceklerdir. İlçemizde hayır işleri gündeme geldiğinde tüm ilçe halkımız el ele vermekte ve birbirine sahip çıkmaktadır. Yardımlaşmanın ve dayanışmanın ortaya çıktığı kermeslere herkesin elinden geldiğince destek vermesi gerekmektedir. Çocuklarımıza maddi ve manevi destek sağlanması, onların daha iyi yetişmesi ve eğitim olanaklarının artırılması açısından önem arz eden bu kermeslerin hepsinin amacının yardım etmek olduğunu unutmayalım. Öğrencilerimizin en iyi koşullarda eğitim görmesi için gönlümüzden geldiği kadar destek olmayı sürdürelim.

Ben bu vesileyle dernek yöneticilerimizi, kermesimize katkıda bulunan değerli halkımızı ve kermese iştirak eden bütün vatandaşlarımızı kutluyor, kermesimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Dernek yetkilileri ise her yıl geleneksel olarak düzenlenen Silifke kermesinin bu yıl daha coşkulu ve renkli görüntülere sahip olduğunu belirterek, kendilerini yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a teşekkür ettiler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36