Başkan Turgut, OSB yatırımcılarıyla buluştu

Başkan Turgut, OSB yatırımcılarıyla buluştu

Başkan Turgut, OSB yatırımcılarıyla buluştu

u

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren iş adamları ile yemekte buluştu

Göksu Otelde düzenlenen yemeğe Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Başkan Yardımcıları Ömer Savar ve Mehmet Kafes, CHP İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar, Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren iş adamları ve basın mensupları katıldı.

“YATIRIMCILARIMIZA BELEDİYE OLARAK HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ”

Yatırımcıların talep ve sıkıntılarını dinleyen Belediye Başkanı Turgut, “Biliyoruz ki Silifke Organize Sanayi Bölgemiz uzun uğraşlar sonucu kurulabildi. İlk başta 92 hektar bir alanken, daha sonra artan talep karşısında yeni alanlar kazandırıldı. Alt yapı çalışmaları tamamlanarak başta idari bina olmak üzere, çevre düzenleme çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Zaman zaman sizlerle çalışma ortamınızda bir araya gelerek, sizleri ziyaret ediyorum. Çalışmalarınızı yerinde görerek sorunlarınızı tespit edebiliyoruz. Bu iş yoğunluğu ve temposunda sizlerle sık sık bir araya gelemesek de bugün hem tanışmak hem de bizlere birebir iletmek istediğiniz taleplerinizi ve sıkıntılarınızı dinlemek istedim.

Organize Sanayi Bölgemizde birçok işletme mevcut olduğu gibi, her geçen gün büyüyen ve gelişen bir bölge konumuna geliyoruz. Taleplerin arttığı gibi Silifke’miz önemli bir oranda ekonomik değer kazanıyor.

İlçemizin kalkınmasına, ekonomisine ve istihdamına yön veren siz değerli yatırımcılarımızın sorunu hepimizin sorunudur. Silifke Belediyesi olarak bu sorunları çözmek ve sizlere her türlü desteği vermeye hazırız” diye konuştu.

“BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”

Yemekte söz alan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar, “Organize Sanayi bölgemiz üç ortaklı bir şekilde yürütülen bir bölge. Bunun yüzde 33’ü Silifke Ticaret ve Sanayi Odası, yüzde 33’ü Silifke Belediyesi, yüzde 33’ü de Silifke Kaymakamlığı özel idare katkıları ve katılımı ile kurulan bir bölgedir. Biz de sizlerle, üyelerimizle birlikte sık sık bir araya geliyoruz. Bize düşen görev yatırımcıları desteklemek, emeğine değer vermek ve çalışma hayatlarını kolaylaştırmaktır. OSB’nin kurulumunda emeği geçen Valilik daire başkanlarımıza, İlçe Kaymakamlığımıza, Silifke Belediye Başkanlığımıza ve odamızın yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

“HALKIMIZIN GÜVENİNİ VE DESTEĞİNİ KARŞILIKSIZ BIRAKMADIK, BIRAKMAYACAĞIZ”

Yemeği katılan yatırımcıları belediyenin yürütmekte olduğu çalışmalar konusunda bilgilendiren Başkan Turgut, “Amacımız Silifke’yi kalkındırmak ve ilçemize hak ettiği değeri vermektir. Bunun için de hizmetlerin en iyisini ve en faydalı olanını yapmaya çalışıyoruz. Tabi bu hizmetlerimizi gerçekleştirirken muhalif kesimlerde boş durmuyor ve durmayacaklar. Silifke’nin önünü kesmek ve belediyemize hiç bir hizmet yaptırmamak için çalışıyorlar. Fakat biz bunların hiç birine kulak asmadan, doğru bildiğimiz yoldan yürümeye devam edeceğiz. İlçemize bir kapalı pazar alanı daha kazandırarak, Göksu Nehri üzerine dördüncü, beşinci ve hatta altıncı köprüleri de siyasi ömrümüz yeterse yapmaya çalışacağız. Bu memleket bu topraklar hepimizin. Doğup büyüdüğümüz Silifke için yapamayacağımız ve imkânsız olan hiçbir şey yok. Kısaca başka toprak başka Silifke’miz yok.

İhtiyaçlar oluştukça imkânlarımızı sonuna kadar seferber edip, çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Siz değerli iş adamlarımızın, sivil toplum kuruluşlarımızın, esnaflarımızın, siyasi parti yöneticilerimizin ve tüm halkımızın bizlerin gayretine ve çalışmalarına vermiş oldukları katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36