Başkan Turgut, Özel Öğrenciler Ve Aileleriyle Piknik Yaptı

Başkan Turgut, Özel Öğrenciler Ve Aileleriyle Piknik Yaptı

Başkan Turgut, Özel Öğrenciler Ve Aileleriyle Piknik Yaptı

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, özel öğrenciler, aileleri ve öğretmenleri ile birlikte Sayağzı Mesire Alanında bir araya geldi. Onları bu anlamlı ve mutlu günlerinde yalnız bırakmayan Başkan Mustafa Turgut, özel öğrenci ve aileleriyle birlikte piknik yaptı.

Aileler, bu tür etkinliklerin çocukları mutlu ettiğini belirterek Başkan Turgut’a desteklerinden ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler. Her yıl geleneksel hale getirilen piknik programında özel öğrenciler, aileleri ile birlikte bol bol eğlenerek stres attılar. Çocuklar için hazırlanan oyun alanlarında gönüllerince eğlenerek hoşça vakit geçirdiler.

‘HİÇ BİR ENGEL SEVGİMİZE VE MUTLULUĞUMUZA ENGEL OLAMAZ’

Piknik’te özel çocuklarla tek tek ilgilenen Belediye Başkanı Mustafa Turgut, ‘Bugün özel çocuklarımızın neler yapabileceğini, onların bir adım yol almış olmasının bize ne büyük mutluluk kattığını birlikte görüyoruz. Çocuklarımızın gelişim sürecinde attıkları bu adımlar bizleri çok memnun ediyor. Engelli bireylerimizin toplumla kaynaşması ve entegre olması için hepimizin üzerine düşen görevleri yerine getirmemiz gerekiyor. Bu konuda her bireyin üzerine düşen sorumluluklar olduğuna inanıyorum. Tek amacımız, hep birlikte huzurlu, mutlu ve geleceğe umutla bakabilen bireyler olarak aydınlık bir Silifke’de yaşamaktır.

Bundan dolayı en büyük isteğimiz öğrencilerimiz ve ailelerine değerli olduklarını hissettirmek ve toplumsal olarak hayata kazanmalarına katkı sağlamaktır. Öğrencilerimize 'Engeller, hayatın ritmini yakalamaya engel değildir' söylemini inşa etme adına Silifke Belediyesi olarak sadece sözlerde değil piknikte ve böylesine güzel bir doğada öğrencilerle vakit geçirerek göstermeye çalıştık. Emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür ediyor, Silifke Belediyesi olarak her zaman özel öğrencilerimiz ve ailelerimizin yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum ’dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36