Başkan Turgut, personeliyle bayramlaştı

Başkan Turgut, personeliyle bayramlaştı

Başkan Turgut, personeliyle bayramlaştı

 

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Ramazan Bayramı öncesinde personeliyle bayramlaştı.

Belediye Hizmet binasında çalışan birim personellerini ziyaret ederek bayramlarını kutlayan Başkan Mustafa Turgut’a, yardımcıları Esen Tuba Tol, Havva Çelebi, Abdullah Yılmaz, Ömer Savar ve Cengiz Gümüş eşlik etti.

Silifke Belediyesi'nin büyük bir aile olduğunun altını çizen Başkan Turgut, birlik ve beraberlik içinde çalışmaya ve hizmet üretmeye devam edeceklerini söyledi.

Tüm personelin tek tek elini sıkarak bayramlaşan Turgut, Ramazan ayında birlik ve beraberlik duygularının ön plana çıktığını hatırlatarak, “Ramazan ayı boyunca belediye olarak dayanışma ruhunu ön plana çıkarmak için elimizden geleni yaptık. Bayramda da aynı dayanışma ruhunun yaşatılacağına yürekten inanıyorum” dedi. Her zaman 'Silifke Bizim Evimiz' anlayışıyla çalıştıklarını ve en iyi hizmeti vermenin gayreti içinde olduklarını belirten Başkan Turgut, “Bütün çalışanlarımız, vatandaşlarımıza hizmet için ellerinden gelen gayreti gösteriyor. Silifke halkı adına tüm emekçilerimize teşekkür ediyorum. Belediye bünyesinde ki değişik birimlerde görev yapan bütün arkadaşlarımıza, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, aileleriyle ve sevdikleriyle mutlu bir bayram geçirmelerini diliyorum” diye konuştu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36