Başkan Turgut, ‘Ramazan Bayramımız kutlu olsun’

Başkan Turgut, ‘Ramazan Bayramımız kutlu olsun’

Başkan Turgut, ‘Ramazan Bayramımız kutlu olsun’


Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, bayramların sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı müstesna günler olduğunu belirterek, Silifkelilerin Ramazan bayramını kutladı.

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, kutlama mesajında; “Sağlık ve esenlik içinde idrak ettiğimiz Ramazan ayı sonunda, bir Ramazan Bayramını daha karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Kültürümüzde ve toplumsal yaşantımızda çok önemli yer tutan bayramlar; birlik ve beraberliğimizin en üst seviyede yaşandığı özel günlerdir.

Bizi biz yapan, birbirimizle kaynaştıran, sevgi, saygı ve hoşgörü duyguları içerisinde inançlarımızı, örf ve adetlerimizi uygulayarak, geçmişten bugüne koruduğumuz ve geleceğe taşıyacağımız kültürümüzün, yardımlaşma geleneğimizin yansıması olan bayramlarımızın yaşatılması ve canlı tutulması hepimizin ortak sorumluluğudur.

Değerli Silifkeliler,

Silifke Belediyesi olarak vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını huzur ve güven içinde geçirmeleri için gerekli olan bütün tedbirler alınmıştır.

Aramızdaki sevgi, dostluk, dayanışma ve yardımlaşmayı devam ettirdiğimiz sürece tüm engelleri aşarak sizlerle birlikte daha güzel yarınlara ulaşacağımıza olan inancım tamdır. Ramazan Bayramının, Ülkemiz, Milletimiz ve Türk İslam âlemi için; birlik, kardeşlik, hoşgörü, barış ve dostluk duygularının güçlenmesine vesile olmasını diliyorum.

İlçemizde görevli mülki, askeri erkan, tüm daire amir ve memurlarının, sivil toplum kuruluş mensuplarının, basın mensuplarının ve halkımın Ramazan Bayramını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36