Başkan Turgut, Sarıaydın sakinleriyle buluştu

Başkan Turgut, Sarıaydın sakinleriyle buluştu

Başkan Turgut, Sarıaydın sakinleriyle buluştu

 

Sarıaydın Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Hizmetlerimizi halkımızın talepleri doğrultusunda gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde her sorunun üstesinden geleceğiz” dedi.

Silifke Belediyesi’nin sorumluluğunda olup, yapılması gereken yolları ve eksiklikleri yerinde inceleyen Başkan Mustafa Turgut, belediye tarafından yapılmış çalışmalarla ilgili vatandaşları bilgilendirdi.

Sarıaydın Mahallesi’nde Muhtar Abdulmuttalip Gündüz ve mahalleli tarafından karşılanan Turgut, mahallede yapılması planlanan hizmetler hakkında vatandaşlarla sohbet etti. Yerel yönetim anlayışının temelinde belediye ve vatandaş arasındaki mesafeyi olabildiğince kısaltmak olduğunu vurgulayan Başkan Turgut, "Uzak yakın farketmez. Silifke Belediyesi olarak 88 mahallemizin hepsine plan ve program dâhilinde hizmet götürüyoruz. Kent merkezimiz başta olmak üzere birçok farklı mahallelerde çalışmalar yürütüyoruz.

Bir Mahallemizde vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda asfaltlama çalışması yapılırken başka bir mahallemizde yine vatandaşlarımızın talebi olan parkları, sosyal yaşam alanlarını ve parke yol çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Silifke Belediyesi olarak merkezde ve kırsalda 2014 ile 2017 yılları arasında 446 bin 493 m2 sıcak ve soğuk olmak üzere asfalt yol çalışması yaptık. Bunun yanında 693 km stabilize yol yapımı gerçekleştirdik.

Özellikle kırsal mahallelerimize ağırlık vererek yollarını yeniden düzenleyip, kaliteli ve kesintisiz bir ulaşım ağı kurmaya çalışıyoruz. Çalışma yaptığımız her noktada incelemelerimizi sürdürüyoruz. Buralarda yaşayan vatandaşlarımızın taleplerini ve sıkıntılarını dinliyoruz. Mahalle mahalle planlı ve titiz bir çalışma sürdürüyoruz. Her mahallemizin aciliyet duyduğu eksiklikleri bir bir tamamlamaya ve sırasıyla bu eksiklikleri gidermeye devam edeceğiz. Sarıaydın Mahallemizde bizim için ayrı bir öneme sahip. Plan ve program içerisinde mahallemizin yollarını yapacağız” dedi.

MUHTAR GÜNDÜZ’DEN BAŞKAN TURGUT’A TEŞEKKÜR

Belediye Başkanı Mustafa Turgut’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Sarıaydın Mahallesi Muhtarı Abdulmuttalip Gündüz, “Başkanımıza ve beraberindeki hizmet ekibine teşekkür ediyoruz. Mahallemize plan ve program dâhilinde birçok hizmetler yapıldı. Bu hizmetlerin devamını ve acil ihtiyaç duyduğumuz yollarımızın yapılmasını da istiyoruz. Başkanımız gerçekten mahalle mahalle tespit ettiği eksiklikleri bir bir yapmaya gayret gösteriyor. İmkânları ölçüsünde her mahallemizin taleplerini ve aciliyet duyulan ihtiyaçlarını çözüme kavuşturuyor. Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36