Başkan Turgut, ‘Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum’

Başkan Turgut, ‘Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum’

Başkan Turgut, ‘Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum’

 

Batman'ın Gercüş ilçesinde yol yapım çalışmasının güvenliğini sağlayan askeri aracın geçişi sırasında yola tuzaklanan EYP'nin patlatılması sonucu 7 askerimiz şehit oldu, 5 askerimiz yaralandı.

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, yaptığı açıklamasında ‘"Yüreklerimiz, doğudan gelen haberlerle bir daha bir daha yandı. Hain terör saldırısıyla can veren evlatlarımızın acısını yüreğimizde hissediyoruz. Tüm Türkiye gibi biz de şehitlerimize ağlıyoruz. Hain saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine büyük sabır, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum.

Halkımızın huzur ve güvenini bozmayı amaçlayan bu hain girişim ve saldırıları nefretle kınıyoruz. Ülkenin bölünmez bütünlüğüne karşı yapılan bu terör saldırıları asla amacına ulaşamayacaktır. Vatan savunması için canlarını feda eden aziz şehitlerimiz Türk Ulusunun yüreğinde sonsuza dek yaşayacaklardır. Herkes bilmelidir ki terörden beslenenler yine terörün döktüğü kanlarda boğulacaktır".

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36