Başkan Turgut, “Silifke eğitim, sanat ve sporda gelişiyor”

Başkan Turgut, “Silifke’yi eğitim, sanat ve spor alanında geliştirmeye devam ediyoruz”

Başkan Turgut, “Silifke eğitim, sanat ve sporda gelişiyor”

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Kentimizi her alanda olduğu gibi sporda da başarılı bir ilçe yapmaya gayret gösteriyor, Minik Erkekler, Büyük Erkekler ve Kız Grubu kategorilerinde basketbol eğitimlerimizi sürdürüyoruz’ dedi.

Göreve geldiği andan itibaren sağlık, eğitim ve gençlik alanında başarılı çalışmalar gerçekleştirdiklerini açıklayan Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Bir milletin geleceğe umutla bakabilmesi için gençliğini çok sağlıklı yetiştirmesi gerekir.

Silifke Belediyesi olarak beyinleri bilgi ile dolu, sporcu kimlikleriyle öne çıkan bir gençlik ve bir toplum oluşturmak yegâne amaçlarımızdan biriydi. Futbol, tenis, voleybol ve basketbol alanında açtığımız kurslar, eğitim alanında açtığımız yaz okulları, sağlık alanında kentimize kazandırdığımız hasta nakil aracı ve gezici sağlık aracı gibi hizmetler bu çalışmalarımızın bir kısmıdır. Biz sporun her branşında şartlarımız el verdiğince çalışmalar yapmaya gayret ediyor, bundan sonraki süreçte de devam edeceğini belirtmek istiyorum. Silifke’de spora olan bir merak ve yetenek var. Hem gençlerimiz hem de Silifkeliler açısından güzel bir gelişme. Bizler bu yeteneklerimizi ortaya koymak için elbette ki bir çaba göstermemiz gerekir. Bunu da hep birlikte gerçekleştiriyoruz. Kulüplerimizin, sporcularımızın hepsini seviyoruz. Daha çok takımlar, daha çok kulüpler olsun ki basketbol, voleybol, futbol vb. spor dallarında da başarılar elde edelim. Silifke Belediyesi olarak spora ve sporcuya her alanda destek oluyoruz, olmaya da devam edeceğiz. Emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz’ dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36